Cases

We zijn trots op de klanten waar wij mee werken! Ben je benieuwd naar wat voor mooie samenwerkingen en projecten wij allemaal hebben lopen? Lees dan de onderstaande cases. Wie weet staat jouw verhaal hier binnenkort ook tussen!

Succes met de take away carpaccio!

De Colonie in ’s-Graveland is 1 van de vele restaurants die door het Coronavirus dicht moest. In plaats van bij de pakken neer te zitten zijn ze gaan kijken naar de mogelijkheden. Het idee is ontstaan om afhaalcarpaccio te maken. Elke dag tussen 16:00 en 19:00 kan je bij de Colonie een normale portie of XXL portie afhalen. Heerlijk! Maar hoe breng je dit aan de man?

Lees meer

De groei van Polyestershoppen

Op zoek naar harssystemen, lakken, lijmen en kitten, wapening en alle nodige hulpmaterialen voor doe-het-zelvers, kunstenaars en professionals? Dan ben je bij Polystershoppen aan het goede adres!

Lees meer

Aandacht voor 'Vergeten Kinderen'

Helaas ging de officiële première niet door. Om toch nog de verdiende aandacht te geven aan de docu-film 'Vergeten Kinderen', staan ze deze week in de borden langs de weg in Bodegraven-Reeuwijk!

Lees meer

Woordenjacht in Gouda!

Een schitterend initiatief van Pieter Stroop van Renen en Gouda Poëziestad; Woordenjacht! In Gouda staan deze week verschillende gedichten in de borden langs de weg. Ze zijn niet te missen. Maar hoe is dit idee precies ontstaan?

Lees meer

#Steunelkaar tijdens Corona-uitbraak

Corona maakt op iedereen merkbare impact. Niet alleen op onze gezondheid, maar ook op bijvoorbeeld de economie. Er zijn maatregelen getroffen om zoveel mogelijk thuis te blijven, anderhalf meter afstand te houden en geen groepen te vormen. Evenementen gaan niet door, restaurants zijn dicht en wat te denken van de zorg. Zij hebben het zwaarder dan ooit.

Lees meer

Ohja.. 100 km/u overdag!

Het zijn momenteel drukke en rare dagen. Je zit met je hoofd bij van alles. Mocht het coronavirus er niet zijn geweest, had iedereen het waarschijnlijk over de snelheid gehad. Want vanaf deze week is het officieel dat je overdag nog maar 100 mag rijden. Een maatregel waar niet iedereen blij mee is. Echter is het wel van belang dat er zulke maatregelen getroffen worden. Wij hebben in ieder geval een reminder voor je in de borden gezet zodat je niet gelijk de 1e week een boete te pakken hebt!

Lees meer

Nederlands Transport Museum trekt veel bezoekers!

Maak kennis met het Nederlands Transport Museum.; een museum dat verhalen vertelt over de transporthistorie die Nederland rijk is. Er was echter één probleem. Wàt het Nederlands Transport Museum ook probeerde, het bezoekersaantal wilde maar niet stijgen. Een groot gemis voor zowel het museum als voor elke Nederlander.

Lees meer

Meld Misdaad Anoniem doet haar naam eer aan

Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdrijven. Het is een belangrijke organisatie in de strijd tegen misdaad. Meld Misdaad Anoniem wilde graag een naamsbekendheid-campagne opzetten en vroeg ESH Media om hulp.

Lees meer

Jumbo Reeuwijk succesvol in personeel zoeken!

De Jumbo in Reeuwijk is al een tijd op zoek naar meer personeel. Een goede service staat voorop. En dat willen ze ook altijd zo houden. Om deze service te kunnen waarborgen, willen ze een campagne om nieuw personeel aan te trekken.

Lees meer

Gemeente De Ronde Venen zoekt personeel!

In de Gemeente Nieuwkoop staan geen vaste A0-reclamedisplays. Echter is er in de regio wel ruimte voor en is er behoefte aan campagnes. Zo wilde Gemeente De Ronde Venen personeel werven in Nieuwkoop. Maar hoe wordt dat aangepakt als er geen A0 Displays ter beschikking staan?

Lees meer

Iedereen staat in Vuur en vlam door restaurant Vuur

Restaurant Vuur weet altijd weer een succes te maken van hun campagnes. Verspreid over heel ’t Gooi weten zij de passanten de beste gerechten voor te schotelen. Van Hilversum tot aan Bunschoten-Spakenburg staat Restaurant Vuur in de A0 displays. Door de nauwe samenwerking van Restaurant Vuur en ESH Media worden hun campagnes door de kracht van de herhaling elke keer weer een succes.

Lees meer

The Big Event van Opel weer een groot succes door o.a. de buitenreclame!

The Big Event van Opel was weer een groot succes! Opel heeft om het evenement succesvol te maken gebruik gemaakt van verschillende vormen van buitenreclame. Onze A0 displays, driehoeksborden & moving billboard, niks was Opel te gek. Ze deden er alles aan om er voor te zorgen dat zij door heel Nederland zichtbaar zouden zijn.

Lees meer

Lanceringscampagne ESH Media

ESH Media werkt! Om dat te bewijzen riepen we "Bill Bord" in het leven. Een goedlachse clown waarmee heel Nederland kennis heeft gemaakt. Dit hebben we gerealiseerd door te doen waar we goed in zijn: Billboards, Displays, Driehoeksborden en in alle formaten. Met andere woorden: het zichtbaar maken van een merk door middel van buitenreclame. 

Lees meer

Niet 1 maar 2 tovertafels voor Schouwenhof!

ESH Media werkt! We zijn trots dat we deel hebben uitgemaakt van het succes van de laatste editie van Goodwill Concerts. Een schitterend initiatief waarbij er bij iedere editie een ander goed doel wordt gesteund.

Lees meer

We helpen jou graag verder

Wij zijn graag in contact met onze klanten, of het nou gaat om een offerteaanvraag, een opmerking of het eerste contact. Voor elke vraag staat ons serviceteam klaar. Doorgaans kun je op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.

Bel mij terug Vraag offerte aanVolg onze projecten ook op Instagram