Cases

Iedereen staat in Vuur en vlam door restaurant Vuur

Restaurant Vuur weet altijd weer een succes te maken van hun campagnes. Verspreid over heel ’t Gooi weten zij de passanten de beste gerechten voor te schotelen. Van Hilversum tot aan Bunschoten-Spakenburg staat Restaurant Vuur in de A0 displays. Door de nauwe samenwerking van Restaurant Vuur en ESH Media worden hun campagnes door de kracht van de herhaling elke keer weer een succes.

Lees meer

The Big Event van Opel weer een groot succes door o.a. de buitenreclame!

The Big Event van Opel was weer een groot succes! Opel heeft om het evenement succesvol te maken gebruik gemaakt van verschillende vormen van buitenreclame. Onze A0 displays, driehoeksborden & moving billboard, niks was Opel te gek. Ze deden er alles aan om er voor te zorgen dat zij door heel Nederland zichtbaar zouden zijn.

Lees meer

Lanceringscampagne ESH Media

ESH Media werkt! Om dat te bewijzen riepen we "Bill Bord" in het leven. Een goedlachse clown waarmee heel Nederland kennis heeft gemaakt. Dit hebben we gerealiseerd door te doen waar we goed in zijn: Billboards, Displays, Driehoeksborden en in alle formaten. Met andere woorden: het zichtbaar maken van een merk door middel van buitenreclame. 

Lees meer

Niet 1 maar 2 tovertafels voor Schouwenhof!

ESH Media werkt! We zijn trots dat we deel hebben uitgemaakt van het succes van de laatste editie van Goodwill Concerts. Een schitterend initiatief waarbij er bij iedere editie een ander goed doel wordt gesteund.

Lees meer

We helpen u graag verder

Wij zijn graag in contact met onze klanten, of het nou gaat om een offerteaanvraag, een opmerking of het eerste contact. Voor elke vraag staat ons serviceteam klaar. Doorgaans kunt u op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.

Bel mij terug Vraag offerte aanVolg onze projecten ook op Instagram