Cases

Leidschendam-Voorburg heeft weer A0-displays!

ESH Media is weer terug in Leidschendam-Voorburg. Enkele jaren geleden zijn we al geïntroduceerd in de gemeente met onze A0-displays. Toen helaas voor een kortere tijd, maar goed nieuws; vanaf 1 juni 2019 kiest Leidschendam-Voorburg weer bewust voor de A0-displays van ESH Media!

Lees meer

Opening het nieuwe gemeentehuis Woerden!

 ESH Media werkt vaak samen met gemeentes voor gemeentelijke campagnes. Welbekende campagnes zijn de BOB campagne, vuurwerk opruiming campagne en de landelijke opschoondag. Dit keer is er een mooie nieuwe campagne!

Lees meer

Buitenreclame, hoe werkt dat?

Hoe  is het om buitenreclameadviseur te zijn en hoe werkt dat eigenlijk? Laurens van Roon, accountmanager bij ESH Media, vertelt in het blad van de Meerse over buitenreclame. Hoe wordt bijvoorbeeld een campagne opgezet en wat zijn de mogelijkheden?

Lees meer

Lanceringscampagne ESH Media

ESH Media werkt! Om dat te bewijzen riepen we "Bill Bord" in het leven. Een goedlachse clown waarmee heel Nederland kennis heeft gemaakt. Dit hebben we gerealiseerd door te doen waar we goed in zijn:

  • Billboards 
  • Displays 
  • Driehoeksborden
  • In alle formaten.


Met andere woorden: het zichtbaar maken van een merk door middel van buitenreclame. 

Lees meer

Niet 1 maar 2 tovertafels voor Schouwenhof!

ESH Media werkt! We zijn trots dat we deel hebben uitgemaakt van het succes van de laatste editie van Goodwill Concerts. Een schitterend initiatief waarbij er bij iedere editie een ander goed doel wordt gesteund.

Lees meer

Out of home, niet weg te swipen uit het medialandschap

Out of home, niet weg te swipen uit het medialandschap

Online marketing is niet meer weg te denken uit de huidige mediamix. Logisch, want geen ander kanaal biedt zulke specifieke targetmogelijkheden. Maar ook traditionele kanalen werken nog. Soms nog beter dan ‘vroeger’. Waarom zou je deze dan niet benutten? Ook out of home wordt door onze klanten nog wel eens vergeten vanwege de sterke focus op online. Zonde! Want out of home (oftewel OOH) is voor een doelgroep met een sterke geografische focus letterlijk niet weg te denken of swipen uit het landschap.

Lees meer

We helpen u graag verder

Wij zijn graag in contact met onze klanten, of het nou gaat om een offerteaanvraag, een opmerking of het eerste contact. Voor elke vraag staat ons serviceteam klaar. Doorgaans kunt u op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.

Bel mij terug Vraag offerte aanVolg onze projecten ook op Instagram