#Steunelkaar tijdens Corona-uitbraak

Corona maakt op iedereen merkbare impact. Niet alleen op onze gezondheid, maar ook op bijvoorbeeld de economie. Er zijn maatregelen getroffen om zoveel mogelijk thuis te blijven, anderhalf meter afstand te houden en geen groepen te vormen. Evenementen gaan niet door, restaurants zijn dicht en wat te denken van de zorg. Zij hebben het zwaarder dan ooit.

corona-trigger-1.jpg corona-trigger-2.jpg 

Wat we ook direct om ons heen zien is dat deze periode ook mensen dichter bij elkaar brengt. We merken het aan de positieve mailtjes, aan de videogesprekken met ondernemers, de groepsapp met collega’s, de appeltaart van oma, aan vrijwel alles. We willen je dan ook graag bedanken voor de steun, want samen komen we erdoorheen! Dat brengt bij ons ook de vraag: is er een manier waarop wij die steun kunnen teruggeven?

corona-trigger-3.jpg corona-trigger-15.jpg 

Om in ieder geval een beetje te helpen en te onderstrepen dat die steun zo belangrijk is, hebben we de hashtag #steunelkaar in het leven geroepen. Momenteel, door bijvoorbeeld geannuleerde evenementen, staan sommige van onze reclameborden langs de weg leeg. We zouden deze A0 displays leeg kunnen laten, maar we kunnen ze ook voor andere doeleinden gebruiken, zoals elkaar steunen. Wij hebben uiteraard voor de laatste optie gekozen om een steentje bij te dragen. Door heel Nederland staan er nu tips om elkaar te steunen tijdens de corona-uitbraak. Op deze manier hopen we dat ook jij klaar staat voor een ander. Help mee. #Steunelkaar.

corona-trigger-4.jpg corona-trigger-28.jpg