Nieuws

Lees hieronder onze laatste nieuwsberichten! Wil je nog meer op de hoogte blijven van ons? Volg ons dan ook op Facebook, Instagram en Linkedin!

Landelijke opschoondag 2024

Het recyclen van blikjes en flesjes en het voorkomen van afval langs de weg zijn de belangrijkste onderdelen van milieubehoud, wat erg belangrijk is voor onze planeet.

Lees meer

ESH Media blijft in de gemeente Haarlemmermeer!

ESH Media heeft de aanbesteding concessie A0 reclamedisplays Haarlemmermeer gewonnen.

Lees meer

Uitbreiding netwerk Zoetermeer en Lansingerland

ESH Media heeft de concessies Zoetermeer en Lansingerland gewonnen!

Lees meer

Uitbreiding netwerk; Gemeente Lelystad!

Vanaf 1 april 2021 is er een nieuwe A0 aanbieder in Lelystad en dat zijn wij, ESH Media. Wij vertellen graag wat wij kunnen betekenen voor jou!

 

Lees meer

Verkiezingsprogramma

De verkiezingen staan weer voor de deur. Er zijn zoveel partijen met zoveel standpunten dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. In deze wirwar van standpunten en partijen hebben wij besloten om ook ons verkiezingsprogramma op te stellen. Hierin komen wij met duidelijke standpunten naar buiten waarom je voor ESH moet kiezen om gekozen te worden!

Lees meer

Utrechtse Heuvelrug

Eén van de mooiste gemeenten waar onze A0 displays hangen is de Utrechtse Heuvelrug. De gemeente is een bron van natuur en cultuur. Je kan heerlijk genieten van de bosrijke omgeving. Wandelen, fietsen, paardrijden, vogels spotten, alles kan. Om lokaal te ondersteunen hebben wij nu gereduceerde tarieven voor de lokale ondernemer. Je kan nu dus ook voor een lage prijs adverteren!

Lees meer

Door de bomen het bos weer zien

Klimaatverandering. Het woord zelf klinkt op zich niet verkeerd. Het klimaat kan nou eenmaal veranderen. We merken alleen dat de klimaatverandering van vandaag de dag zorgelijk is. Er zijn bosbranden, overstromingen, extremere temperaturen. Dit zijn nog maar enkele gevolgen. Vanzelfsprekend moet hier iets aan gebeuren.

Lees meer

ESH Media is VERHUISD!

Vandaag de dag, 9 maart 2020, zijn we daadwerkelijk verhuisd! Iedereen is vol enthousiasme begonnen op: Kromwijk 4a, 3442AG Woerden. Graag dit adres aanpassen in jouw administratie. Uiteraard ook alle post graag naar dit adres sturen.

Lees meer

Valentijnsactie ESH Media - niet te missen!

Is het een match? Lees verder hoe wij onze Valentijnsactie hebben ingezet door heel Nederland.

Lees meer

Het gebruik van kunststof platen voor kunst

Wij gebruiken Kunststof platen om de posters op te plakken en in de A0 displays te schuiven. Maar je kan natuurlijk nog veel meer met kunststof platen doen. Een mooi voorbeeld daar van is om de platen voor kunst te gebruiken. 

Lees meer


We helpen jou graag verder

Wij zijn graag in contact met onze klanten, of het nou gaat om een offerteaanvraag, een opmerking of het eerste contact. Voor elke vraag staat ons serviceteam klaar. Doorgaans kun je op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.

Bel mij terug Vraag offerte aanVolg onze projecten ook op Instagram