Nieuws

Lees hieronder onze laatste nieuwsberichten! Wil je nog meer op de hoogte blijven van ons? Volg ons dan ook op Facebook, Instagram en Linkedin!

Utrechtse Heuvelrug

Eén van de mooiste gemeenten waar onze A0 displays hangen is de Utrechtse Heuvelrug. De gemeente is een bron van natuur en cultuur. Je kan heerlijk genieten van de bosrijke omgeving. Wandelen, fietsen, paardrijden, vogels spotten, alles kan. Om lokaal te ondersteunen hebben wij nu gereduceerde tarieven voor de lokale ondernemer. Je kan nu dus ook voor een lage prijs adverteren!

Lees meer

Door de bomen het bos weer zien

Klimaatverandering. Het woord zelf klinkt op zich niet verkeerd. Het klimaat kan nou eenmaal veranderen. We merken alleen dat de klimaatverandering van vandaag de dag zorgelijk is. Er zijn bosbranden, overstromingen, extremere temperaturen. Dit zijn nog maar enkele gevolgen. Vanzelfsprekend moet hier iets aan gebeuren.

Lees meer

Oplossingen omtrent coronavirus

Het Coronavirus heeft momenteel een flinke impact op ons land. Wij vinden het belangrijk om tijdens deze periode er voor elkaar te zijn. Media en communicatie zijn hierin zeer belangrijk, dit staat dan ook tussen de cruciale beroepen. Wij doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk met jullie te communiceren.

Lees meer

ESH Media is VERHUISD!

Vandaag de dag, 9 maart 2020, zijn we daadwerkelijk verhuisd! Iedereen is vol enthousiasme begonnen op: Kromwijk 4a, 3442AG Woerden. Graag dit adres aanpassen in jouw administratie. Uiteraard ook alle post graag naar dit adres sturen.

Lees meer

Valentijnsactie ESH Media - niet te missen!

Is het een match? Lees verder hoe wij onze Valentijnsactie hebben ingezet door heel Nederland.

Lees meer

Het gebruik van kunststof platen voor kunst

Wij gebruiken Kunststof platen om de posters op te plakken en in de A0 displays te schuiven. Maar je kan natuurlijk nog veel meer met kunststof platen doen. Een mooi voorbeeld daar van is om de platen voor kunst te gebruiken. 

Lees meer

Houten heeft A0 displays van ESH Media!

Inmiddels verzorgen wij in al meer dan 60 gemeenten de buitenreclame. Daar is sinds vandaag een gemeente bijgekomen, wij hebben namelijk Houten aan ons netwerk mogen toevoegen!

Lees meer

VERHUISBERICHT: Wij gaan bijna verhuizen!

Misschien heeft u het al meegekregen. Wij zijn druk bezig met ons nieuwe pand. We zijn dusdanig ver dat we bijna gaan verhuizen. 

Lees meer

Leidschendam-Voorburg heeft weer A0-displays!

ESH Media is weer terug in Leidschendam-Voorburg. Enkele jaren geleden zijn we al geïntroduceerd in de gemeente met onze A0-displays. Toen helaas voor een kortere tijd, maar goed nieuws; vanaf 1 juni 2019 kiest Leidschendam-Voorburg weer bewust voor de A0-displays van ESH Media!

Lees meer

Stage lopen bij ESH Media

Wij hebben altijd plek voor stagiairs! Nu hebben we een vacature voor een DTP stage openstaan! Maar hoe is het om stage te lopen bij ESH Media? Maak kennis met Rick, stagiair accountmanager.

Lees meer


We helpen jou graag verder

Wij zijn graag in contact met onze klanten, of het nou gaat om een offerteaanvraag, een opmerking of het eerste contact. Voor elke vraag staat ons serviceteam klaar. Doorgaans kun je op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.

Bel mij terug Vraag offerte aanVolg onze projecten ook op Instagram