Gemeente De Ronde Venen zoekt personeel!

In de Gemeente Nieuwkoop staan geen vaste A0-reclamedisplays. Echter is er in de regio wel ruimte voor en is er behoefte aan campagnes. Zo wilde Gemeente De Ronde Venen personeel werven in Nieuwkoop. Maar hoe wordt dat aangepakt als er geen A0 Displays ter beschikking staan?

De uitwerking

Wij werken veel samen met gemeentes en partijen. Dat is, met ons uitgebreide netwerk, waar we goed in zijn. Samen met de Gemeente Nieuwkoop zijn we op het idee gekomen om driehoeksborden in te zetten. Dit is een flexibel inzetbaar displaybord met 3 vlakken. Deze driehoeksborden zijn verder vrij te plaatsen.

Voor een periode van een week hebben er overal in Nieuwkoop driehoeksborden neergezet voor de wervingscampagne van Gemeente De Ronde Venen. Er is gekozen voor 2 uitingen. Met deze 2 uitingen zien de mensen zowel de buiten- als binnenwerken. Oftewel, voor ieder wat wils. Met de “Word mijn collega”-campagne worden bewoners van de regio Nieuwkoop aangezet om te reageren. Lees meer over deze campagne op De Nieuwkoper.

“De campagne is zeer goed bevallen en de borden zijn goed waargenomen”, aldus de gemeente. 

Interesse in de A0 displays in gemeente De Ronde Venen of de driehoeksborden in gemeente Nieuwkoop?

Neem direct contact met ons op!