Over ons

Over ons

Ons Team

Het team van ESH Media bestaat uit gespecialiseerde adviseurs die een uitdaging zien in iedere campagne. De deskundigen denken graag mee over het concept en de uitvoering. Samen wordt invulling gegeven aan vormgeving, drukwerk, vergunningen en uiteindelijk de plaatsing.

Ons team bestaat uit gedreven medewerkers in een diversiteit aan functies. ESH Media beschikt over een eigen ontwerpstudio, drukkerij, productie- en plaatsingsafdeling. Binnen ons team is ook ruimte voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Milieuvriendelijke buitenreclame

ESH Media is vooruitstrevend in het bedenken van milieuvriendelijke mogelijkheden voor buitenreclame. De platen die als basis voor de posters dienen worden hergebruikt. De posters zelf worden na afloop van de campagne verwerkt tot gerecycled papier. 

Daarnaast hebben wij bij ons nieuwe pand op Kromwijk 4a er van alles aan gedaan om energieneutraal te zijn. Zo maken wij gebruik van een warmtepomp en zonne-energie. Ook hebben wij de stalen constructie van het oude pand hergebruikt en hebben wij kantoorwanden meegenomen. Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Meer weten of hoe wij duurzaam ondernemen en hoe jij dat ook kan doen? Kom dan gerust langs voor een bakje koffie!

esh-media-nieuwe-pand-3.jpg

Mask


Volg onze projecten ook op Instagram