The Big Event van Opel weer een groot succes door o.a. de buitenreclame!

The Big Event van Opel was weer een groot succes! Opel heeft om het evenement succesvol te maken gebruik gemaakt van verschillende vormen van buitenreclame. Onze A0 displays, driehoeksborden & moving billboard, niks was Opel te gek. Ze deden er alles aan om er voor te zorgen dat zij door heel Nederland zichtbaar zouden zijn.

Grootste jaarlijkse inruilevenement van Opel in Europa

Jaarlijks kiezen Opeldealers door heel Nederland er voor om samen te werken met ESH Media. Dit doen ze om hun campagne een extra boost te geven. Omdat ze gebruik maakten van multi-channel marketing kon u simpelweg niet om de campagne heen. Zo is er voor een maximaal bereik gekozen door een combinatie van TV, radio, online en outdoor. Voor outdoor hebben wij er alles aan gedaan om The Big Event kenbaar te maken.

De campagne is landelijk uitgezet

Door middel van onze A0 displays, driehoeksborden en moving billboard is de campagne landelijk kenbaar gemaakt. Zo hebben wij van Hardenberg tot aan Korendijk en van Amsterdam tot aan Valkenburg aan de Geul de campagne ingezet. U zal de campagne vast en zeker zijn tegen gekomen!

Ook geïnteresseerd in landelijk bereik met uw campagne? Of toch liever een lokale of regionale campagne inzetten? Bij ons is alles mogelijk dus neem gerust contact met ons op of vraag hieronder een adviesgesprek aan!

Adviesgesprek