Adopteer een mier en steun mens en dier

DierenPark Amersfoort is een dierentuin aan de westzijde van Amersfoort dat al sinds 22 mei 1948 bestaat. In normale tijden haalt het dierenpark ruim 800.000 bezoekers per jaar maar door de sluiting vanwege de corona maatregelen heeft het dierenpark het zwaar. Om door deze moeilijke tijd heen te komen is de campagne 'Adopteer een mier' opgezet.

Adopteer een mier

Tienduizenden hardwerkende mieren helpen elkaar. Zij snijden en vervoeren het blad en brengen dit naar de larven die in de schimmel leven bij de koningin. Zij is de baas van de kolonie. Doordat iedere mier een eigen taak heeft, houdt de groep zich in stand. DierenPark Amersfoort heeft ook op deze manier hulp nodig waarvoor deze campagne is opgezet. Een mier adopteren is mogelijk voor €25,- per jaar. Daarnaast is het ook mogelijk om een zelfgekozen bedrag te doneren.

Buitenreclame

Door onze maximum bereik deal is de 'Adopteer een mier' campagne zichtbaar in meerdere gemeenten. De campagne is vanaf mei tot augustus flexibel zichtbaar op basis van beschikbaarheid in de volgende gemeenten: Huizen, Hilversum, Baarn, Bunnik, Woerden, Utrechtse Heuvelrug, Dordrecht, Nieuwegein, Houten, Oud-Beijerland, Putten, Bunschoten, Zaltbommel, Ridderkerk, Middelburg, Leerdam en Reeuwijk.  

adopteer-een-mier.png

De lange sluiting heeft een grote impact op DierenPark Amersfoort gehad. Met jouw hulp komen zij hopelijk samen door deze moeilijke tijd heen. Alle bee(s)tjes helpen. Adopteer een nu mier en help DierenPark Amersfoort!

Ben jij ook geïnteresseerd om een buitenreclame campagne in te zetten? Wij komen graag met je in contact over de mogelijkheden.

Vrijblijvend adviesgesprek!