Jumbo Reeuwijk succesvol in personeel zoeken!

De Jumbo in Reeuwijk is al een tijd op zoek naar meer personeel. Een goede service in de supermarkt staat natuurlijk voorop en dat willen ze ook altijd zo houden. Om deze service te kunnen waarborgen, hebben ze een campagne gedraaid om nieuw personeel aan te trekken. Hoe mooi is het om personeel uit de regio aan te trekken?!

De vraag en daarme ook het doel die we gesteld hebben was helder. Samen met Jumbo Reeuwijk hebben we nagedacht over de opzet van de wervingscampagne. Uit deze sessie is het idee ontstaan om bestaand winkelpersoneel op de posters te zetten. Dit zorgt voor veel herkenbaarheid en het spreekt de mensen uit de regio direct aan. Vol vertrouwen gingen we de campagneperiode in! Of dit een succes was?

Zeker, en hoe! Het balletje is gaan rollen nadat de campagne in de A0 displays zijn geplaatst. De Jumbo uit Reeuwijk en het personeel ontvingen hele leuke reacties. Het resulteerde al vrij snel in 4 aanmeldingen voor de vacatures. Kortom, een effectieve wervingscampagne via de A0 displays!