Succes met de take away carpaccio!

De Colonie in ’s-Graveland is 1 van de vele restaurants die door het Coronavirus dicht moest. In plaats van bij de pakken neer te zitten zijn ze gaan kijken naar de mogelijkheden. Het idee is ontstaan om afhaalcarpaccio te maken. Elke dag tussen 16:00 en 19:00 kan je bij de Colonie een normale portie of XXL portie afhalen. Heerlijk! Maar hoe breng je dit aan de man?

Juist nu adverteren

Voorheen heeft de Colonie ook al gebruik gemaakt van de borden langs de weg. Ze waren dus bekend met de kracht van herhaling. Momenteel zijn de budgetten voor marketing bijna overal minder. Dankzij de #Steunelkaar pakketprijzen hebben ze toch nog de mogelijkheid om te adverteren. De Colonie ziet het belang van adverteren, juist nu, in! Nu nog de vraag waar ze hun campagne langs de weg willen zetten. Uiteindelijk is er gekozen om de gemeente Wijdemeren te targetten.

Mooie resultaten

Met veel plezier EN succes is de campagne geplaatst in Wijdemeren. Ook in deze tijden staan de displays langs de openbare weg in het zicht. De campagne is dan ook niet onopgemerkt gebleven. Met een brede glimlach op ons gezicht liet de Colonie weten dat er heel veel reacties zijn geweest. De afhaalcarpaccio is dan ook veel verkocht!  

de-colonie.jpg

“We hebben veel positieve reacties gehad (ook meer verkoop). Bedankt voor dit fijne aanbod om voor de helft van de prijs deze take away actie te kunnen promoten!” ~Wendy  

#Steunelkaar pakketprijzen

Zie jij net als de Colonie ook het belang om juist nu te gaan adverteren? Neem dan contact met ons op! Naast Wijdemeren hebben wij nog in tientallen andere gemeenten onze displays langs de weg hangen! Tot 1 juli kan je ook nog eens gebruik maken van onze #Steunelkaar pakketprijzen.

Vraag naar de mogelijkheden!