Mrs. Italy

Is meer dan een pizza, het is een beleving. Wie de displays van Mrs. Italy heeft zien staan, is misschien ook wel op haar site geweest. mrsitaly.com

Daar lees je dat Italië naast een passie ook een liefde is geworden. “Al vanaf het moment dat ik als klein meisje iedere zomervakantie aan het Gardameer doorbracht, ben ik verliefd op Italiaans eten. Vooral de pizza’s hadden mijn passie en interesse: zó lekker en zo leuk om te zien hoe ze gemaakt werden! Later heb ik jaren in Venetië gewoond en was ik helemaal gewend geraakt aan de vele goede pizzeria’s om me heen.”

Door niet de pizza maar de hele pizzeria naar u toe te brengen, bent u altijd verzekerd van echt warme pizza’s! Met dit vernieuwende concept zijn we vijf jaar geleden begonnen en gaven we een luxe draai aan pizzabezorging. Ondertussen zijn ook andere manieren van het bestellen van onze pizza's mogelijk. Een tuinfeest of buurtfeest? Wij komen met de pizzabus naar uw locatie toe en bakken luxe, grote pizza’s voor de deur! Ad hoc thuis bezorgen? Ook dat kan. Afhalen? Van harte welkom.

Iedere ondernemer heeft zichtbaarheid nodig, maar hoe maak je jezelf zichtbaar en waarom kies je voor een bepaald medium?

Dat is volgens ons een beetje verschillend per soort bedrijf en afhankelijk van wat je er mee zou willen bereiken.

De buitenreclame is voor ons handig, omdat de dubbelzijdige displays op mooie en goede plekken langs de doorlopende wegen staan en die vallen ook bij mensen op die bijvoorbeeld niet per se op social media zitten. Ook rijden veel mensen er tenminste 2 tot 10 keer langs in een week, waardoor de buitenreclame in hun geheugen blijft hangen. Voor deze campagne hadden wij helaas te weinig tijd om de campagne ook aandacht te geven op onze social media, maar dat zou zeker nog meer toegevoegd hebben.

mrs-italy-insta.png

Wat is volgens jullie een goede uiting om in te zetten langs de kant van de weg?

Een poster met goed leesbare informatie die kort en bondig is, maar wel de essentie van wat we doen aanstipt. En niet te ‘grijs’ is, dus wel opvalt. Anders rijd je langs al die borden zonder er echt op te letten.

Is er iets wat jullie in onze vorm van adverteren zouden willen veranderen en waarom?

Wij zouden bijvoorbeeld ook wel eens een buitenreclame plek met 3 andere ondernemers willen ‘delen’ en dan bijvoorbeeld over 4 steden verdelen, zodat we bijvoorbeeld allemaal met 8 borden in 4 steden staan i.p.v. met 25 borden in 1 stad. Voor onze business zou dat heel handig zijn.

Ben jij nu ook ondernemer en op zoek naar mogelijkheden van adverteren en zou je dit eventueel samen met andere ondernemers willen doen?

Neem gerust contact met ons op via eshmedia.nl of bel ons op 0348 689 362, dan kijken wij graag naar wat wij samen kunnen doen.

Vrijblijvend adviesgesprek