Ook gezien worden?
Buitenreclame werkt
Buitenreclame is bewezen de meest effectieve methode om gezien te worden. Ontdek wat buitenreclame voor u kan betekenen.

Zichtbaarheid is onze expertise

Specialist voor buitenreclame

Met een kwart eeuw ervaring met A0 displays helpen wij u om, letterlijk, gezien te worden. In het oog springen bij alle weggebruikers, is ons ultieme doel. Zichtbaarheid is onze expertise en daarvoor maken wij gebruik van ‘borden langs de weg’ in allerlei vormen. Doormiddel van onze Dubbelzijdige A0-displays, driehoeksborden en Moving billboards tonen wij uw campagne.1.500.000+

inwoners

3.250+

borden

2.000+

klanten

60+

gemeenten


Voorbeeldberekeningen

Buitenreclame is betaalbaar

Baarn

315

vanaf prijs / per week

15 Dubbelzijdige displays.

Tarief voor evenementen van Baarnse bedrijven.

De gemeente Baarn telt 24.344 inwoners. Door te adverteren met ESH Media zal minstens 65% van de inwoners uw advertentie minimaal één keer zien.

Uw campagne in Baarn wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.

Houten

880

vanaf prijs / per week

20 Dubbelzijdige displays

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

De gemeente Houten telt 49.911 inwoners. Door te adverteren met ESH zal minstens 65% van de inwoners uw advertentie één keer zien.

Uw campagne in Houten wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.

Dordrecht

1107

vanaf prijs / per week

25 Dubbelzijdige displays

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

De gemeente Dordrecht telt 118.309 inwoners. Door te adverteren met ESH Media zal minstens 65% van de inwoners uw advertentie minimaal één keer zien.

Uw campagne in Dordrecht wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.

Zoek hier het tarief voor jouw locatieVolledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij adviseren

Bij ESH Media denken wij graag met u mee over de invulling van uw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebiefd van buitenreclame zijn wij goed in staat om uw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor u aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die u wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij uw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij plaatsen

Na uw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de border plaatsen en, wanneer uw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Al onze buitenproducten

A0 Displays

ESH Media verzorgt het totaalplaatje in meer dan 50 gemeentes door heel Nederland. De op ooghoogte hangende A0 displays staan op strategische locaties langs drukke wegen. Dankzij de kracht van herhaling is jouw campagne niet te missen bij alle passerende fietsers, voetgangers en automobilisten.

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De verrijdbare bak is overal neer te zetten en is gemaakt van 100% gerecyclede pallets.

Hier doen we het voor

Al meer dan 2.000 klanten gingen u voor

Wat klanten over ons zeggen

Annex Cinema in Woerden neemt zesmaal per jaar een serie reclameborden af bij ESH Media. De woordvoerder van Annex Cinema is tevreden over de impact daarvan. “We maken niet alleen reclame via de borden, maar zorgen zo ook voor algemene bekendheid van Annex Cinema. Zelfs mensen die maar zelden naar de bioscoop gaan, kennen ons van de borden. Het is reclame die veel zichtbaarder is dan via kranten of andere media.” De woordvoerder van Annex Cinema krijgt regelmatig reacties van klanten op de buitenreclame: "Mensen vinden het erg origineel. Het draagt beslist bij aan een positief imago."

Annex Cinema

ESH Media is voor ons een geweldige samenwerkingspartner. Vanzelfsprekend proberen wij het e.e.a. zoveel mogelijk te plannen, maar soms zijn er op het laatste moment toch nog wijzigingen. De flexibiliteit en het snelle schakelen ervaren wij als bijzonder prettig. Ook wordt er volop meegedacht en zijn er goede afspraken 'op maat' mogelijk. De reclame via de borden is absoluut doeltreffend voor onze acties.

George Kroon

Restaurant Vuur

ESH Media zorgt voor extra omzet! Door de jaren heen hebben wij van OveralDouchen.nl diverse media geprobeerd en vrijwel altijd leverde het niets of te weinig op. De buitenreclame ESH Media is hierin voor ons de uitzondering. De reclameborden staan op mooie zichtbare locaties/gemeentes. De kracht van herhaling en onze duidelijke reclameborden werpen voor ons zijn vruchten af. Het mooie van ESH Media is hun proces, milieu staat hoog in het vaandel, maar ook vrijwel kreukloze reclameborden. Persoonlijk stoor ik mij aan lelijke, scheve, bobbelende reclameposters. Dit leidt de aandacht af van waar het om gaat. Wij merken het meteen in onze aanvragen wanneer er een reclamecampagne door ESH Media geplaatst is. Wij kunnen ESH Media van harte aanbevelen! Onze tip: vraag om advies, want zij denken met jou mee!

OveralDouchen.nl

Samen met ESH Media hebben we 25 displays verspreid over Woerden voor 14 dagen ingezet. Dit om aan te kondigen dat we vanaf heden naast diner ook lunch verzorgen. Wij zijn enorm tevreden met het resultaat tot dusver. We hadden op voorhand natuurlijk een kleine verwachting, maar die is ruimschoots overtroffen. De lunch gasten lopen dagelijks lekker binnen naar aanleiding van de campagne die ESH Media voor ons in Woerden heeft uitgezet. Super! De aantrekkelijke lunch actie die op de displays staat helpt hieraan goed mee.

Milkias Habtemicael, Vestigingsmanager

De Beren Woerden

We hadden een stuk meer aanmeldingen voor de open dag dan de vorige keer (bijna het dubbele aantal), dus dat was heel positief. Het aantal aanmeldingen steeg met name nadat de driehoeksborden in Venlo en omgeving stonden (de twee weken voorafgaand aan de open dag). De campagne heeft voor ons gevoel dus zeker effect gehad.

Audry

Maastricht University

Klaar om gezien te worden?

Is uw interesse gewekt en wilt u ontdekken wat buitenreclame voor u kan betekenen? Vul het formulier hieronder in en we geven u vrijblijvend meer informatie via e-mail of telefoon.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Liever direct contact?
Bel ons: 0348 689 362 E-mail ons: info@eshmedia.nl


1.500.000+

inwoners

3.250+

borden

2.000+

klanten

60+

gemeenten