Ook gezien worden?
Buitenreclame werkt
Buitenreclame is bewezen de meest effectieve methode om gezien te worden. Ontdek wat buitenreclame voor u kan betekenen.

Zichtbaarheid is onze expertise

Specialist in buitenreclame

Met een kwart eeuw aan ervaring helpen wij jou om, letterlijk, gezien te worden. In het oog springen bij alle weggebruikers, is ons doel. Zichtbaarheid is onze expertise en daarvoor maken wij gebruik van ‘borden langs de weg’ in allerlei vormen. Door middel van onze dubbelzijdige A0-displays, driehoeksborden en Moving Billboards tonen wij jouw campagne.1.500.000+

inwoners

3.250+

borden

2.000+

klanten

60+

gemeenten


Voorbeeldberekeningen

Buitenreclame is betaalbaar

Baarn

869

vanaf prijs / per week

15 Dubbelzijdige displays.

Tarief voor evenementen van Baarnse bedrijven.

De gemeente Baarn telt 24.344 inwoners. Door te adverteren met ESH Media zal minstens 65% van de inwoners jouw advertentie minimaal één keer zien.

Jouw campagne in Baarn wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.

Houten

999

vanaf prijs / per week

20 Dubbelzijdige displays

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

De gemeente Houten telt 49.911 inwoners. Door te adverteren met ESH zal minstens 65% van de inwoners jouw advertentie één keer zien.

Jouw campagne in Houten wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.

Dordrecht

1274

vanaf prijs / per week

25 Dubbelzijdige displays

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

De gemeente Dordrecht telt 118.309 inwoners. Door te adverteren met ESH Media zal minstens 65% van de inwoners jouw advertentie minimaal één keer zien.

Jouw campagne in Dordrecht wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.

Zoek hier het tarief voor jouw locatieVolledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Al onze buitenproducten

A0 Displays

ESH Media verzorgt het totaalplaatje in meer dan 50 gemeenten door heel Nederland. De op ooghoogte hangende A0 displays staan op strategische locaties langs drukke wegen. Dankzij de kracht van herhaling is jouw campagne niet te missen bij alle passerende fietsers, voetgangers en automobilisten. Het is via ESH Media ook mogelijk om jouw buitenreclame campagne te ondersteunen door online marketing.

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Hier doen we het voor

Al meer dan 2.000 klanten gingen je voor

Wat klanten over ons zeggen

ESH Media is voor onze Onderwijs- en Studiekeuzebeurzen een belangrijke partner wat betreft out-of-home campagnes. Zij hebben de concessies in bepaalde gemeenten waar wij volop zichtbaar willen zijn. Die samenwerking is inmiddels uitgebreid met flexibele inzet op relevante locaties in een voor ons belangrijke periode. Onze beurzen vinden verspreid door heel Nederland plaats, ESH Media helpt ons via maatwerk campagnes honderdduizenden scholieren en hun ouders te bereiken.

OGZ Onderwijs- en Studiekeuzebeurzen

Annex Cinema in Woerden neemt zesmaal per jaar een serie reclameborden af bij ESH Media. De woordvoerder van Annex Cinema is tevreden over de impact daarvan. “We maken niet alleen reclame via de borden, maar zorgen zo ook voor algemene bekendheid van Annex Cinema. Zelfs mensen die maar zelden naar de bioscoop gaan, kennen ons van de borden. Het is reclame die veel zichtbaarder is dan via kranten of andere media!”

Annex Cinema

ESH Media is voor ons een geweldige samenwerkingspartner. Vanzelfsprekend proberen wij het e.e.a. zoveel mogelijk te plannen, maar soms zijn er op het laatste moment toch nog wijzigingen. De flexibiliteit en het snelle schakelen ervaren wij als bijzonder prettig. Ook wordt er volop meegedacht en zijn er goede afspraken 'op maat' mogelijk. De reclame via de borden is absoluut doeltreffend voor onze acties!

Restaurant Vuur

Samen met ESH Media hebben we 25 displays verspreid over Woerden voor 14 dagen ingezet. Dit om aan te kondigen dat we vanaf heden naast diner ook lunch verzorgen. Wij zijn enorm tevreden met het resultaat tot dusver. We hadden op voorhand natuurlijk een kleine verwachting, maar die is ruimschoots overtroffen. De lunch gasten lopen dagelijks lekker binnen naar aanleiding van de campagne die ESH Media voor ons in Woerden heeft uitgezet. Super!

De Beren Woerden

We hadden een stuk meer aanmeldingen voor de open dag dan de vorige keer (bijna het dubbele aantal), dus dat was heel positief. Het aantal aanmeldingen steeg met name nadat de driehoeksborden in Venlo en omgeving stonden (de twee weken voorafgaand aan de open dag). De campagne heeft voor ons gevoel dus zeker effect gehad!

Maastricht University

Klaar om gezien te worden?

Is jouw interesse gewekt en wil je ontdekken wat buitenreclame voor jou kan betekenen? Vul het formulier hieronder in en we geven je vrijblijvend meer informatie via e-mail of telefoon.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Liever direct contact?
Bel ons: 0348 689 362 E-mail ons: info@eshmedia.nl


1.500.000+

inwoners

3.250+

borden

2.000+

klanten

60+

gemeenten