De rebranding van Lekx Accountants was niet te missen!

Lekx accountants is een accountantskantoor dat al bijna 50 jaar in het groene hart werkzaam is. Zij zijn werkzaam voor bedrijven die in financiële zin ondersteuning en/of aanvulling van hun kennis wensen. Daarin richten zij met kleine teams op het midden en klein bedrijf. De naam Lekx accountants is nog niet zo lang actief, want voorheen heetten ze Lekx, Kok en Geerlofs accountants. Dat kon korter, makkelijker en moderner. Zodoende zijn zij het traject van een rebranding aangegaan en met succes!

Buitenreclame voor een groot bereik

Met deze impactvolle verandering in huisstijl gingen ze terug naar hun oorsprong; in 1974 is het accountantskantoor namelijk door Gert Lekx opgericht in Woerden. Na de verandering restte er nog een vraagstuk; hoe maak je dit regionaal kenbaar? Daarvoor waren ze bij ESH Media aan het goede adres. Zeker in het groene hart verzorgen wij in veel gemeenten de buitenreclame. Er is geen beter middel dan de borden langs de weg om een grote doelgroep in 1 klap te bereiken.

Merkbare impact

Voor deze campagne is er een drietal gemeenten gekozen; Woerden, Bodegraven en Alphen. Een mooi bereik waar Lekx Accountants flink actief is. Met deze rebrandingscampagne werkt Lekx Accountants niet alleen aan de naamsbekendheid, maar ook aan de klandizie. Er is altijd een spin-off tijdens en na een campagne en dat merkte ook Lekx Accountants: “Een mooie en waardevolle buitenreclame met veel spin-off in de regio. De nieuwe naam en uiting valt op en is helder en duidelijk in het werkveld bekend geworden.”

lekx-accountants-voor-en-na(1).png

Ook bezig aan een rebranding of meer naamsbekendheid? Vraag dan nu vrijblijvend een adviesgesprek aan en dan helpen wij jou op weg!

Vrijblijvend adviesgesprek!