Iedereen staat in Vuur en vlam door restaurant Vuur

Restaurant Vuur weet altijd weer een succes te maken van hun campagnes. Verspreid over heel ’t Gooi weten zij de passanten de beste gerechten voor te schotelen. Van Hilversum tot aan Bunschoten-Spakenburg staat Restaurant Vuur in de A0 displays. Door de nauwe samenwerking van Restaurant Vuur en ESH Media worden hun campagnes door de kracht van de herhaling elke keer weer een succes.

Wat staat er op het menu?

Voor de nieuwste campagne heeft Restaurant Vuur gekozen voor zichtbaarheid in Hilversum, Baarn, Wijdemeren, Huizen, Laren, Blaricum en Bunschoten-Spakenburg. Dit alles zorgt voor veel exposure door de hele regio. Zo weet Vuur heel ‘t Gooi kennis te laten maken met de overheerlijke gebakken scholvis. U kunt zelf ook nog t/m 15 oktober van deze heerlijke actie genieten.

Voor nieuw personeel ook in de A0 displays

Restaurant Vuur en ESH Media weten elkaar ook in andere campagnes elkaar te vinden. Er is zelfs al weer een nieuwe campagne ingepland. Vanaf 21 oktober straalt Restaurant Vuur in onze displays voor het vinden van nieuw personeel. Zo zet Restaurant Vuur weer de campagnes in door het Gooi, onder andere in Hilversum, Baarn en Eemnes. Met de campagne ‘’Werkenbijvuur.nl’’ zullen ze zeker weer in het oog springen bij de passanten.

19818-ek-restaurant-vuur-jp-2019-schol.png

Interesse in het starten van een campagne in de regio ‘t Gooi? 

Neem direct contact met ons op!