Nederlands Transport Museum trekt veel bezoekers!

Maak kennis met het Nederlands Transport Museum.; een museum dat verhalen vertelt over de transporthistorie die Nederland rijk is. Er was echter één probleem. Wàt het Nederlands Transport Museum ook probeerde, het bezoekersaantal wilde maar niet stijgen. Een groot gemis voor zowel het museum als voor elke Nederlander.

Het Nederlands Transport Museum wist niet goed hoe ze dit probleem konden aanpakken, totdat we met elkaar in contact kwamen. Na een oriëntatie- en adviesgesprek is er een campagne uitgewerkt om meer mensen aan te trekken. Maar hoe hebben we dat opgepakt?

Overal in en rondom Nieuw-Vennep hebben we de campagne in onze A0 displays geplaatst. Op deze manier hebben we een goede dekking van de campagne gerealiseerd met een groot bereik onder de doelgroep. In augustus was de campagne simpelweg niet te missen in de regio.

De campagne draaide op volle toeren en het resultaat mocht er wezen. Het is in de zomerperiode superdruk geweest met bezoekersaantallen tussen de 100 en 150 per dag! De reactie van het Nederlands Transport Museum was dan ook erg leuk om te horen: “Iedereen is enthousiast. We krijgen mooie kritieken! We zoeken nog steeds vrijwilligers die ons in vakanties en in de weekenden willen helpen! Doe mee!”. Het succes van de A0-displays zorgde voor een nieuwe behoefte: de vraag naar vrijwilligers!