Niet 1 maar 2 tovertafels voor Schouwenhof!

ESH Media werkt! We zijn trots dat we deel hebben uitgemaakt van het succes van de laatste editie van Goodwill Concerts. Een schitterend initiatief waarbij er bij iedere editie een ander goed doel wordt gesteund.

Tovertafel als doel

24 maart jl. was de wooninstelling Gemiva-SVG, locatie Schouwenhof aan de beurt. Dit is een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Het doel van Guido Bindels, vader van 1 van de bewoners, was om een Tovertafel te realiseren. Een Tovertafel is een tafel waarop interactieve spelletjes gespeeld kunnen worden d.m.v. lichtprojecties. Guido stak onwijs veel tijd en energie in dit project. Wij besloten om een handje te helpen door het project in de borden te zetten!

Doel behaald!

Het resultaat mocht er wezen; onwijs veel aandacht, een prachtig feest en een cheque waardoor ze niet 1 maar 2 Tovertafels kunnen aanschaffen. ‘’Zoveel mensen hebben gegeven, zoveel personen hebben belangeloos meegewerkt aan dit succes. Het was een groot en intensief avontuur maar het is gelukt, zelfs meer dan dat! Dankjewel iedereen! Mede namens Marion, onze ambassadeur Brigitte en al die andere bewoners met ernstige meervoudige beperkingen. Jullie hebben hun leven een stukje rijker gemaakt. Daar mogen jullie trots op zijn’’, aldus Guido.

Brigitte, dochter van Guido, bij de poster van het benefietconcert ‘Help ons toveren’. ©Guido Bindels

Brigitte, dochter van Guido, bij de poster van het benefietconcert ‘Help ons toveren’. ©Guido Bindels