Gemeente Gouda

73181

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Gouda

Gouda is een stad en een gemeente in het oosten van de provincie Zuid-Holland en heeft een totale oppervlakte van 16,92 km2. De gemeente Gouda telt in totaal 73.181 inwoners. 

Gouda ligt bij de samenvloeiing van de rivieren de Gouwe en Hollandse IJseel, wat inhoudt dat twee rivieren bij elkaar komen en vanaf dat punt samen verder gaan. Met de hulp van deze rivieren werd Gouda in de Middeleeuwen een van de belangrijkste steden. Uiteindelijk groeide de stad namelijk uit tot de vijfde stad van Holland.

De stad staat bekend om haar Goudse kaas, wat een van de bekendste en meest gegeten kaassoorten is. Daarnaast staat Gouda ook bekend om de productie van kaarsen, pijpen, Gouds plateel en stroopwafels. 
Ook staat Gouda bekend om de jaarlijkse Kaarsjesavond. Sinds 1956 is dit een jaarlijks lichtfeest dat wordt gevierd op een dag in december. Met dit lichtfeest wordt gevierd dat de feestverlichting in de grote kerstboom op de markt en in de ruime omgeving daarvan in werking werd gesteld. 

De stad Gouda ligt in Midden-Holland en in het gebied van de Randstad. De stad ligt ongeveer op gelijke afstand van de steden Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Het is voor jouw campagne erg gunstig om deze plaatsen op de wegen die van en naar deze steden gaan, zodat alle inkomende en uitgaande mensen jouw campagne zien!

Wat is er mogelijk in Gouda?

Via ESH Media kun je in de gemeente Gouda gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Burgemeester Jamessingel, Burgemeester van Reenensingel en de Goudse Poort gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Plaatsing in Gouda

Jouw campagne in Gouda wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Gouda is 120. 

Jouw campagne in de gemeente Gouda nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Oudewater, Woerden en Zuidplas?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Gouda!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.


Volg onze projecten ook op Instagram