Gemeente Woerden

50607

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Woerden


De gemeente Woerden telt 50.607 inwoners. Door te adverteren met ESH Meida zal minstens 65% van de inwoners uw advertentie minimaal één keer zien.

Wat is er mogelijk in Woerden?


Via ESH Media kunt u in de gemeente Woerden gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 25 in Woerden, 10 in Harmelen en 5 in Kamerik aangeboden.

Plaatsing in Woerden


Uw campagne in Woerden wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.

blur-8389-historische-spelen.jpg  9220-gem-woerden-vuurwerkafval-2016-2.jpg  8620-samen-voor-woerden-beurs-6-oktober.jpg

Uw campagne in de gemeente Woerden nog verder uitbreiden? Wat dacht u van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, De Ronde Venen en Oudewater?

 

Volledige service


Bij ESH Media denken wij graag met u mee over de invulling van uw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om uw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor u aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die u wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij uw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na uw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer uw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start uw campagne in Woerden !

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.


25 Dubbelzijdige displays Woerden

€ 1.106,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen van buiten de gemeente.

Offerte

25 Dubbelzijdige displays Woerden

€ 886,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen van binnen de gemeente.

Offerte

Terug naar overzicht