Gemeente Woerden

50607

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Woerden

Woerden is een stad en een gemeente in het westen van de provincie Utrecht. De gemeente heeft een totale oppervlakte van 92,92 km2 en telt in totaal 52.197 inwoners. 

De gemeente bestaat uit vier kernen, namelijk: Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld. Woerden ligt in het oosten van het Groene Hart van Holland. Dit is een groene zone dat is omringd door de Randstad. Daarnaast is de gemeente Woerden omgeven door zeven verschillende gemeenten: De Ronde Venen, Stichtse Vecht, Utrecht, Montfoort, Oudewater, Bodegraven-Reeuwijk en Nieuwkoop.

Het is voor jouw campagne het meest gunstig om in alle vier de kernen te adverteren. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Woerden?

Via ESH Media kun je in de gemeente Woerden gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals langs de Hollandbaan, Middellandbaan en de Steinhagenseweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 25 in Woerden, 10 in Harmelen en 5 in Kamerik aangeboden.

Plaatsing in Woerden

Jouw campagne in Woerden wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Woerden is 175. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 9.433 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 235.825.

Jouw campagne in de gemeente Woerden nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, De Ronde Venen en Oudewater?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Woerden!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

25 Dubbelzijdige displays Woerden

€ 1.157,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen van buiten de gemeente.

Offerte

25 Dubbelzijdige displays Woerden

€ 926,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen van binnen de gemeente.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram