Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

33208

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Bodegraven-Reeuwijk is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Bodegraven-Reeuwijk heeft een totale oppervlakte van 88,64 km2  waarvan 12,95 km2 aan wateroppervlakte. De gemeente Bodegraven-Reeuwijk telt in totaal 34.462 inwoners. De gemeente is na de fusie van de voormalige gemeenten Bodegraven en Reeuwijk ontstaan per 1 januari 2011. De gemeente bestaat uit Bodegraven, Driebruggen, Hogebrug, De Meije, Nieuwerbrug, Reeuwijk-brug, Reeuwijk-Dorp, Sluipwijk, Tempel en Waarder.

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft een aantal belangrijke verkeeraders. Er lopen namelijk twee rijkswegen en twee provinciale wegen doorheen. Dit zijn de A12, N11, N458 en de N459. De A12 verbindt Den Haag via Utrecht en Arnhem met de Duitse grens. De N11 verbindt de A4 bij Leiden met de A12 bij Bodegraven. Doordat de N458 in verbinding staat met de N11 bij Bodegraven, zijn Nieuwerbrug, Woerden en Zegveld goed te bereiken. Als laatst verbindt de N459 met de N11 bij Bodegraven en met de A12 bij Reeuwijk, waardoor dit een drukke verbindingsweg vormt. 

Bodegraven-Reeuwijk heeft een groot aantal recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en er kan ook worden genoten in de uitstekende horecagelegenheden. Wat erg bijzonder is in deze gemeente, is dat elk dorp een eigen karakter heeft. Door jouw campagne zo dicht mogelijk of op de weg naar deze activiteiten toe te hangen, heeft jouw campagne de meeste kans om bij het publiek op te vallen. En dat is waar wij voor gaan!

Wat is er mogelijk in Bodegraven-Reeuwijk?

Via ESH Media kun je in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Goudseweg, De Groenendijck en de Raadhuisweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 en 15 aangeboden.

Plaatsing in Bodegraven-Reeuwijk

Jouw campagne in Bodegraven-Reeuwijk wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is 90. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 5.137 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 77.055.

Jouw campagne in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Woerden en Oudewater of in Harmelen en Kamerik?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen. 

Start jouw campagne in Bodegraven-Reeuwijk!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

15 Dubbelzijdige displays Bodegraven-Reeuwijk

€ 714,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Bodegraven-Reeuwijk

€ 347,00 per week

Niet commerciële lokale doeleinden.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Bodegraven-Reeuwijk

€ 232,00 per week

Niet commerciële lokale doeleinden.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Bodegraven-Reeuwijk

€ 489,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram