Wij plaatsen

Het adviesgesprek dat we voorafgaand aan onze samenwerking hebben, is voor het succes van je buitenreclame enorm belangrijk. In dit gesprek vragen we je welke doelgroep je wilt bereiken en of je landelijk of juist lokaal wilt adverteren. Het is allemaal van invloed op de plaatsing van je posters. Op basis van je antwoorden zoeken we de meest geschikte gemeenten voor je uit. In de gemeenten hebben we altijd vaste routes met de juiste dichtheid. Daarnaast zorgen we altijd voor de juiste dichtheid en routes. Zodat je zeker weet dat je boodschap bij je doelgroep terechtkomt.

Eigen wisselwagens en chauffeurs

De posters die bij ons in de drukkerij van de lopende band afrollen in een bak, worden bij onze chauffeurs op de wisselwagen gezet. Vervolgens rijden de chauffeurs de wagen naar de A0-displays in de gemeenten die voor jou bestemd zijn. Driehoeksborden en stoepbakken zijn vrij te plaatsen, dus die worden bij ons op locatie al klaargemaakt om ze vervolgens direct te kunnen plaatsen langs de weg. Het plaatsen gebeurt over het algemeen op maandag en dinsdag, maar ook daar zijn wij heel flexibel in.

Onze chauffeurs rijden een vaste route door een gemeente. Stel dat we bij ESH Media in een gemeente een route van 15 en van 20 displays hebben, dan komt je poster in de route die voor jou het meest geschikt is. Zo zorgen we ervoor dat je met je campagne in de hele gemeente zichtbaar bent!

Maatwerk

Voor het plaatsen van de posters zijn we bij de ESH Media dus niet afhankelijk van derden. Daarom zijn we heel flexibel en kunnen we maatwerk leveren. Een poster blijft normaal gesproken een week hangen, waarna deze weer plaatsmaakt voor een andere campagne. Omdat we niemand hoeven in te huren voor het wisselen, is het ook mogelijk om vooraf af te spreken dat je poster 2 of 3 weken blijft hangen. Net wat voor jouw campagne het maximale resultaat oplevert.

Bekijk alle locaties

Neem contact met ons op

Het plaatsen van je poster volgt nadat onze eigen drukkerij je poster gebruiksklaar aflevert. Daaraan ging ook nog het ontwerp door onze eigen designafdeling en een adviesgesprek vooraf.

Spreekt onze aanpak je aan en wil je een adviesgesprek met ons inplannen? Vul dan onderstaand formulier in en krijg binnen twee werkdagen een reactie. Sneller contact? Wij zijn elke werkdag van 08:00 tot 17:30 bereikbaar op 0348 689 362.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Mask


Volg onze projecten ook op Instagram