Wij adviseren

Wil je buitenreclame gebruiken voor je marketingcampagne? Dan is het natuurlijk wel de bedoeling jouw campagne bij weggebruikers in het oog springt. Bij ESH Media hebben we een kwart eeuw aan ervaring met buitenreclame en weten wij ondertussen als geen ander hoe je dat doet. We helpen jouw onderneming om gezien te worden door de juiste mensen.

Maar voordat we daarmee beginnen, geven we je eerst een uitgebreid en passend advies. Zodat we weten wat je doelen zijn, wie je wilt bereiken en welke boodschap onder de aandacht moet komen. We vertellen je graag wat meer over hoe ons adviestraject eruitziet. 

Samen het gesprek aan

Als je besluit om jouw buitenreclame aan ESH Media uit te besteden, gaan we altijd eerst met je aan tafel. Om meer te weten te komen over je campagne, stellen we je vragen als:

  • Wat is je doel? Wat wil je met je campagne bereiken?
  • Welke boodschap wil je bij je doelgroep onder de aandacht brengen?
  • Welke doelgroep wil je met je campagne bereiken?
  • In welke regio ben je actief? Wil je landelijk adverteren of juist lokaal?
  • Wat wil je op de buitenreclame laten zien?

 

Op basis van jouw antwoorden en een uitgebreid gesprek waarin we de tijd nemen om elkaar goed te leren kennen, brengen we advies uit over de beste aanpak voor jouw bedrijf. We komen altijd met een maatwerkoplossing die perfect aansluit bij jouw doelen. 

Meer dan alleen advies over buitenreclame

Buitenreclame is natuurlijk maar een onderdeel van je campagne. Daarom denken we ook met je mee over de andere aspecten die bij het behalen van jouw doelen komen kijken. Hoe sluit de buitenreclame aan bij je website? En hoe staat het met de vindbaarheid van je website? Het is natuurlijk zonde als je de aandacht trekt met je buitenreclame, maar zoekers je vervolgens niet op Google kunnen vinden.

We kijken altijd naar de hele marketingmix. Kun je andere kanalen gebruiken om je buitenreclame extra kracht bij te zetten? Of andersom? Dat nemen we allemaal in ons advies mee. 

Lees ook: Wij ontwerpen

Neem contact met ons op

Na ons gesprek gaan we met ons advies aan de slag, dat we vervolgens op korte termijn met je delen. Ben je enthousiast en ga je akkoord? Dan gaan we met plezier voor je aan de slag! De stappen die daarna volgen zijn het ontwerpen, drukken en plaatsen van jouw buitenreclame.

Wil je een adviesgesprek met ons inplannen? Vul dan onderstaand formulier in en krijg binnen twee werkdagen een reactie. Sneller contact? Wij zijn elke werkdag van 08:00 tot 17:30 bereikbaar op 0348 689 362.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Mask


Volg onze projecten ook op Instagram