Wij ontwerpen

Buitenreclame moet opvallen. Voor weggebruikers is de reclame maar een paar seconden zichtbaar. In die korte tijd moet de boodschap van de campagne op de poster ijzersterk overkomen, anders is het zonde van de investering. De sleutel? Een geweldig design.

Bij ESH Media weten we na een kwart eeuw ervaring met buitenreclame wat werkt en wat niet. Daarom nemen we het ontwerp van jouw reclamecampagne graag op ons. Zodat jouw reclame de aandacht krijgt die het verdient. 

Eigen designafdeling

Bij ESH Media gaan we een stapje verder dan de meeste andere aanbieders van buitenreclame. We nemen het hele proces dat bij buitenreclame komt kijken voor onze rekening. Daar hoort ook een eigen designafdeling bij voor het ontwerpen van de posters voor de A0-displays, driehoeksborden, Moving Billboards en stoepbakken.

Onze ontwerpers kunnen alles maken wat je wilt, maar het moet natuurlijk wél werken. Jouw wensen staan centraal, maar we geven ook advies over wat het beste is voor jouw campagne. Uiteraard houden we daarbij rekening met jouw huisstijl en het doel dat je voor ogen hebt. 

De ideale poster

Door het ontwerp van de poster in-house te houden, weten we zeker dat het aan strenge kwaliteitseisen voldoet. Zo weten we uit ervaring dat een goed beeld meer zegt dan duizend woorden. Een poster moet een duidelijke afbeelding hebben die voorbijgangers direct aanspreekt. En die ze bovendien in een paar seconden kunnen verwerken, want langer dan dat is de poster niet zichtbaar. Daarnaast moet er niet te veel tekst op de poster staan, omdat weggebruikers niet de tijd hebben om dat zo snel te lezen.

Dat is ook precies de reden waarom we de poster bij ESH Media zelf ontwerpen. Dan weten we zeker dat het met het ontwerp goed zit. Dat de poster aan alle eisen voldoet om je boodschap bij de doelgroep aan te laten komen.

Lees ook: Wij drukken

Neem contact met ons op

Het ontwerpen van je poster volgt na een adviesgesprek. Ben je net zo enthousiast als wij? Dan drukken en plaatsen we je poster. Spreekt onze aanpak je aan en wil je een adviesgesprek met ons inplannen? Vul dan onderstaand formulier in en krijg binnen twee werkdagen een reactie. Sneller contact? Wij zijn elke werkdag van 08:00 tot 17:30 bereikbaar op 0348 689 362.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Mask


Volg onze projecten ook op Instagram