Landelijk adverteren

Ben jij geïnteresseerd om landelijk te adverteren? Naast traditionele print en online kanalen is het ook mogelijk om heel Nederland te bereiken door Out-of-Home (OOH) reclame. Deze vorm van adverteren staat ook wel bekend als buitenreclame en is een erg effectieve manier om een hele massa (tegelijk) te bereiken.

landelijk-adverteren.png

Wat zijn de mogelijkheden om landelijk te adverteren?

Via ESH Media is het mogelijk om landelijk te adverteren door buitenreclame. Dit doen we via ons eigen netwerk en door in te boeken bij de netwerken van onze partners. Op deze manier hoef jij je buitenreclame campagne maar bij 1 partij neer te leggen. Wij regelen vervolgens de hele campagne. Een buitenreclame campagne is mogelijk in verschillende producten zoals A0-Displays, Abri’s of Billboards door heel Nederland.

Waarom landelijk adverteren?

- Bereik mensen door heel Nederland
- Eigen landelijk bereik van 70%, in combinatie met partners 100%
- Meerdere buitenreclame producten mogelijk
- Minimaal 7 dagen zichtbaar, 24 uur per dag
- Locaties tegelijk of afwisselend inzetbaar
- Dagelijks duizenden weggebruikers bereiken

Wat zijn de kosten van landelijk adverteren?

De kosten van landelijk adverteren zijn afhankelijk van de gewenste locaties en producten. In een gratis adviesgesprek bespreken wij graag alle mogelijke producten, locaties en kosten. Als je voor een langere periode in meerdere gemeenten flexibel zichtbaar wilt zijn kan je gebruik maken van onze maximum bereik deal.

Neem contact met ons op

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Mask


Volg onze projecten ook op Instagram