Lokaal adverteren

Door lokaal te adverteren bereik je een specifieke doelgroep door je te beperken tot een bepaalde plaats of gemeente. Lokaal adverteren kan op veel verschillende manieren die allemaal hun eigen voordelen hebben.

lokaal-adverteren.png

Wat zijn de mogelijkheden om lokaal te adverteren?

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om binnen een bepaalde plaats of gemeente nieuwe klanten te bereiken door te adverteren in de krant, op een lokale website, in de zoekresultaten van Google, op Facebook of Instagram.

Naast deze mogelijkheden is buitenreclame een erg effectief medium om een lokale doelgroep te bereiken. Buitenreclame is mogelijk door heel Nederland en kenmerkt zich door de hoge mate van herhaling. Door buitenreclame kun jij blijvend zichtbaar blijven binnen een bepaalde plaats of gemeente waardoor jouw merk bekend blijft.

Wat zijn de kosten van lokaal adverteren?

Via ESH Media is het mogelijk om lokale buitenreclame door heel Nederland in te zetten. De kosten van lokaal adverteren zijn verschillend per plaats of gemeente. Op onze gemeenten pagina kun je de kosten vinden van onze eigen concessie gemeenten. Zo hebben wij in sommige gemeenten speciale tarieven voor lokale ondernemers. Naast onze eigen concessie gemeenten kunnen wij ook lokale buitenreclame regelen in andere gemeenten. Driehoeksborden zijn inzetbaar vanaf €18,- per bord, per week.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van lokale buitenreclame voor jouw merk? Wij komen graag met je in contact.

Neem contact met ons op

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Mask


Volg onze projecten ook op Instagram