Wij drukken

Bij buitenreclame lopen de meeste campagnes een week. Soms kiezen we in overleg voor een langere periode van 2 of 3 weken. Een periode van een paar weken lijkt niet lang, maar toch krijgen de posters buiten heel wat te verduren. Dat betekent dat ze van goede kwaliteit moeten zijn. Daarom nemen we het drukken van de posters voor jouw campagne graag op ons.

Eigen drukkerij

Bij ESH Media weten we hoe belangrijk het is om voor buitenreclame duurzame posters van hoge kwaliteit te hebben. Die kwaliteit kunnen we alleen maar voor 100% garanderen als we ze zelf drukken. Daarom hebben we onze eigen drukkerij. Hier drukken we de posters voor de A0-displays, driehoeksborden en stoepbakken naar het ontwerp dat onze eigen ontwerpers eerder voor je maakten.

Doordat de kwaliteit van onze posters hoog is, komt het regelmatig voor dat we de posters bewaren om later nog een keer in te zetten. Er zijn campagnes die na een onderbreking weer een week lopen en waarvoor je dezelfde poster kan gebruiken. 

Gebruiksklare posters

Als de posters voor je campagne bij ons uit de drukkerij komen, zorgen we ervoor dat ze meteen klaar zijn voor gebruik. Na het drukken gaan de posters daarom door de plakkerij. Dan komt er lijm op de achterkant van de poster en plakken we hem op de plaat die uiteindelijk in de displays langs de weg komen te staan. Daarvoor hebben we onze eigen wisselwagens en chauffeurs. Die platen worden na het klaarmaken op onze wisselwagens gezet om ze vervolgens te plaatsen in de door jouw gekozen gemeenten.

Lees ook: Wij plaatsen

Neem contact met ons op

Het drukken van je poster volgt nadat onze eigen designafdeling je poster in samenspraak met jou ontwerp. Daaraan ging ook nog een adviesgesprek vooraf. De stap die daarna nog rest is het plaatsen van de poster.

Spreekt onze aanpak je aan en wil je een adviesgesprek met ons inplannen? Vul dan onderstaand formulier in en krijg binnen twee werkdagen een reactie. Sneller contact? Wij zijn elke werkdag van 08:00 tot 17:30 bereikbaar op 0348 689 362.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Mask


Volg onze projecten ook op Instagram