Gemeente Zuidplas

41753

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Zuidplas

Zuidplas is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft een totale oppervlakte van 64,05 km2. De gemeente Zuidplas telt in totaal 42.762 inwoners. 

De gemeente Zuidplas bestaat uit de gemeenten Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle. De gemeente is op 1 januari 2010 ontstaan.

De gemeente Zuidplas heeft vier kernen: Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen en Moerkapelle. Daarnaast heeft de gemeente zeven buurtschappen: Kortenoord, Groot Hitland, Klein Hitland, 's-Gravenweg, Hollevoeterbrug, de Vijfhuizen en Oud Verlaat.

Doordat Zuidplas veel verschillende kernen en buurtschappen heeft, is het voor jouw campagne het meest gunstig om in alle kernen en buurtschappen te adverteren. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Zuidplas?

Via ESH Media kun je in de gemeente Zuidplas gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Middelweg, Europalaan en de Zuidplasweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Plaatsing in Zuidplas

Jouw campagne in Zuidplas wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Zuidplas is 60. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 3.342 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 66.840.

Jouw campagne in de gemeente Zuidplas nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk en Gouda?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Zuidplas!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

20 Dubbelzijdige displays Zuidplas

€ 938,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven uit de gemeente Zuidplas.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Zuidplas

€ 1.089,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven buiten de gemeente Zuidplas.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Zuidplas

€ 293,00 per week

Niet commerciële evenementen binnen Zuidplas.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram