Gemeente Oudewater

10108

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Oudewater

Oudewater is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht en heeft een totale oppervlakte van 40,10 km2. De gemeente Oudewater telt in totaal 10.201 inwoners. De inwoners van de gemeente wonen verspreid over de vier kernen: Oudewater, Snelrewaard, Hekendorp en Papekop. 

Bij de gemeenten Oudewater horen de gemeenten Hoenkoop, Snelrewaard en Willeskop. De gemeente Oudewater behoort pas sinds 1970 bij de provincie Utrecht, daarvoor hoorde het altijd bij de provincie Zuid-Holland.

De stad Oudewater zelf telt in totaal 8.295 inwoners. Oudewater is de oudste stad in het Groene Hart. De stad kreeg in het jaar 1265 namelijk  stadsrechten. Oudewater heeft in totaal ruim 300 historische panden en is daarmee de stad met de hoogste monumentendichtheid van Nederland. Deze historische panden trekken veel bezoekers waardoor het voor jouw campagne gunstig is deze rondom en op de weg naar deze monumenten toe te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Oudewater?

Via ESH Media kun je in de gemeente Oudewater gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Joh. J. Vierbergenweg, Linschoterkade en de Goudsestraatweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Plaatsing in Oudewater

Jouw campagne in Oudewater wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Oudewater is 20. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 5.600 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 56.000.

Jouw campagne in de gemeente Oudewater nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Woerden, Harmelen en Kamerik?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Oudewater!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

10 Dubbelzijdige displays Oudewater

€ 489,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram