Buitenreclame Gemeente Houten

50.334 Inwoners

100 A0 displays

vanaf €500,- per week

Buitenreclame gemeente Houten


Buitenreclame Gemeente Houten

Houten is een plaats en gemeente en ligt in de provincie Utrecht en heeft een totale oppervlakte van 58,99 km2. De gemeente Houten telt in totaal 50.334 inwoners. 

Houten ligt ten zuidoosten van de stad Utrecht en ligt tussen twee rijkswegen in: de A12 en de A27.  Ook ligt Houten langs de rivier de Lek. Houten is de grootste plaats in de gemeente heeft 13 wijken en 48 buurten. Daarnaast heeft Houten 3 kleine kernen:  't Goy, Schalkwijk en Tull en 't Waal. Naast deze kleine kernen heeft de gemeente ook nog 7 verschillende buurtschappen:  De Heul, Molenbuurt, Honswijk, Heemstede, Wayen, Oud-Wulven en Den Oord. Als laatst zijn de voormalige buurschappen Loerik, Leebrug en Schonauwen opgenomen in de bebouwing van Houten-Zuid en gaan verder als wijknamen.

Houten is dus een grote gemeente met veel verschillende wijken, buurten en ligt langs twee grote rijkswegen. Hierdoor is het voor jouw campagne gunstig om deze in deze wijken, buurten en langs deze rijkswegen te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Adverteren in Houten?

Via ESH Media kun je in de gemeente Houten adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals De Rondweg en De Koppeling gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 & 20 aangeboden.

Plaatsing in Houten

Jouw campagne in Houten wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Houten is 100. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is nog niet bekend en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is dus nog niet te berekenen.

Jouw campagne in de gemeente Houten nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Leerdam, Vianen en Zederik of in de gemeenten NieuwegeinUtrechtse Heuvelrug en Bunnik?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Houten!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

20 Dubbelzijdige displays Houten

€ 1.000,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Houten

€ 500,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

Andere producten in Houten

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram