Gemeente Nieuwegein

61011

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Nieuwegein

Nieuwegein is een gemeente en plaats in de Nederlandse provincie Utrecht en heeft een totale oppervlakte van 25,65 km2. De gemeente Nieuwegein telt in totaal 63.036 inwoners. 

De gemeente Nieuwegein ligt aan de rivier de Lek en naast de gemeenten IJsselstein, Vijfheerenlanden en Houten. De gemeente Nieuwegein is ontstaan op 1 juli in 1971 nadat de gemeenten Jutphaas en Vreeswijk werden samengevoegd. Nadat de besturen van Vreeswijk en Jutphaas een tijdje hadden gediscussieerd over de naam van de nieuwe plaats, besloten ze de nieuwe plaats te noemen naar de oude nederzetting genaamd Geyne.

Nieuwegein is ingesloten door de drie autosnelwegen: de A2, de A12 en de A27. Dit is dan ook de reden dat Nieuwegein bekend staat om de centrale ligging. Verder heeft Nieuwegein geen spoorwegstation binnen de gemeentegrenzen. Door een sneltram en een aantal buslijnen wordt het openbaar vervoer van en naar Utrecht en IJsselstein geregeld. Om in Vianen te komen, kan er gebruik worden gemaakt van een bus-, voet- en fietsverbinding over de Lek.

Omdat Nieuwegein dus ingesloten is door drie autowegen en er een sneltram, een aantal buslijnen en een bus-, voet- en fietsverbinding is, is het voor jouw campagne gunstig om deze hier ook te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Nieuwegein?

Via ESH Media kun je in de gemeente Nieuwegein gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals A.C. Verhoefweg, Zandveldseweg en de Noordstedeweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 25 aangeboden.

Plaatsing in Nieuwegein

Jouw campagne in Nieuwegein wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Nieuwegein is 150. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 11.464 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 286.600.

Jouw campagne in de gemeente Nieuwegein nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Leerdam, Vianen en Zederik of in de gemeenten Bunnik, Houten en Utrechtse Heuvelrug?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Nieuwegein!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

25 Dubbelzijdige displays Nieuwegein

€ 1.331,00 per week

Regulier Tarief
50 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

25 Dubbelzijdige displays Nieuwegein

€ 595,00 per week

Gereduceerd tarief
50 Vlakken

Niet commerciële evenementen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram