Gemeente Bunnik

14619

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Bunnik

Bunnik is een gemeente en een plaats in de provincie Utrecht. Bunnik heeft een totale oppervlakte van 37,62 km2 waarvan 0,52 km2 water. De gemeente Bunnik telt in totaal 15.192 inwoners. 

De plaats Bunnik is een onderdeel van de gemeente Bunnik en ligt dus ook in de provincie Utrecht. Bunnik ligt dicht bij een knooppunt van spoorwegen en heeft een snelle verbinding met de stad Utrecht. Het dorp Bunnik ligt aan de N229 en heeft een afslag aan de rijksweg A12. Daarnaast heeft Bunnik ook nog een eigen treinstation; station Bunnik. 

Bunnik heeft verschillende mooie hotspots zoals de industriële locaties voor meetings & events. Dit zijn creatieve en culturele hotspots met verschillende mogelijkheden. Door jouw campagne op deze hotspots of op de weg er naartoe te plaatsen, maakt jouw campagne een grote kans door een groot publiek gezien te worden. En dat is waar wij voor gaan!

Wat is er mogelijk in Bunnik?

Via ESH Media kun je in de gemeente Bunnik gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals Achterdijk, de Singel en de Stationsweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Plaatsing in Bunnik

Jouw campagne in Bunnik wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Bunnik is 40. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 5.700 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 57.000.

Jouw campagne in de gemeente Bunnik nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in LeerdamZederik en Vianen of in de gemeenten Houten, Nieuwegein en Utrechtse Heuvelrug?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen. 

Start jouw campagne in Bunnik!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

10 Dubbelzijdige displays Bunnik

€ 409,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven uit de gemeente Bunnik.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Bunnik

€ 568,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven buiten de gemeente Bunnik.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Bunnik

€ 71,00 per week

Evenementen zonder winstoogmerk, lokaal en cultureel.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram