Gemeente Vijfheerenlanden - Zederik

13595

Potentiële kopers

Buitenreclame Zederik

Zederik is een voormalige gemeente (nu gemeente Vijfheerenlanden) en ligt in de provincie Utrecht. Zederik heeft een totale oppervlakte van 76,48 km2 en telde in totaal 13.595 inwoners. 

Zederik is centraal gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden. Eigenlijk ligt het een beetje tussen Vianen en Leerdam in.  Voorheen behoorden de plaatsen Ameide, Meerkerk, Lexmond, Leerbroek, Hei- en Boeicop, Tienhoven aan de Lek en Nieuwland tot de de gemeente Zederik.

Zederik is eigenlijk het gebied wat om de A27 ligt. De A27 loopt dwars door Vijfheerenlanden en is een belangrijke verkeersader. Onderaan het gebied sluit de N214 op de A27 aan. Hierdoor is het voor jouw campagne erg gunstig om langs deze provinciale wegen te adverteren. Op deze manier worden de meeste mensen bereikt.

Wat is er mogelijk in Zederik?

Via ESH Media kun je in de gemeente Vijfheerenlanden - Zederik gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties op wegen langs de A27 zoals de Oude Rijksweg en de Energieweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Plaatsing in Zederik

Jouw campagne in Zederik wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Zederik is 10. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 3.830 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 38.300.

Jouw campagne in Zederik nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Leerdam of Vianen of in de gemeenten Bunnik en Utrechtse Heuvelrug?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Zederik!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

10 Dubbelzijdige displays Zederik

€ 250,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Zederik

€ 105,00 per week

Lokale-niet commerciële verenigingen en kerken.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram