Gemeente Vijfheerenlanden - Leerdam

18675

Potentiële kopers

Buitenreclame Leerdam

Leerdam is een stad en voormalige gemeente in de gemeente Vijfheerenlanden en ligt in de provincie Utrecht. Leerdam heeft een totale oppervlakte van 34,42 km2 en telt in totaal 18.675 inwoners. 

Leerdam ligt in het zuiden van de gemeente Vijfheerenlanden. Naast Leerdam zijn er nog 2 steden te vinden in Vijfheerenlanden, namelijk Ameide en Vianen. Voorheen behoorden de dorpen Schoonrewoerd, Oosterwijk en Kedichem tot de de gemeente Leerdam.

De stad Leerdam ligt langs de rivier De Linge en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke forensenplaats, met 3 belangrijke provinciale wegen, de N327, N484 en N848, die samen komen in Leerdam. Hierdoor is het voor jouw campagne erg gunstig om langs deze provinciale wegen te adverteren. Op deze manier worden de meeste mensen bereikt.

Wat is er mogelijk in Leerdam?

Via ESH Media kun je in de gemeente Vijfheerenlanden - Leerdam gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Kon. Emmalaan, Parallelweg, Schaikseweg en Zuid Hollandweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 15 aangeboden.

Plaatsing in Leerdam

Jouw campagne in Leerdam wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Vianen is 45. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 3.830 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 57.450.

Jouw campagne in Leerdam nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Vianen en Zederik of in de gemeenten Bunnik en Utrechtse Heuvelrug?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Leerdam!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

15 Dubbelzijdige displays Leerdam

€ 400,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Leerdam

€ 157,50 per week

Lokale-niet commerciële verenigingen en kerken.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram