Buitenreclame Gemeente Zwijndrecht

44.769 Inwoners

247 A0 displays

vanaf €280,- per week

Buitenreclame gemeente Zwijndrecht


Buitenreclame Gemeente Zwijndrecht

Zwijndrecht is een plaats en een gemeente en ligt in de provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft een totale oppervlakte van 22,77 km2 en telt in totaal 44.769 inwoners. 

Zwijndrecht ligt in de Zwijndrechtse Waard wat een Nederlandse waard is die als subeiland in het zuidoosten van het eiland IJsselmonde ligt. Daarnaast grenst de gemeente Zwijndrecht aan drie verschillende gemeenten, namelijk: Barendrecht, Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht en aan twee rivieren: de Noord en de Oude Maas. Zwijnrecht maakt officieel deel uit van de regio Drechtsteden.

Zwijndrecht heeft zes verschillende wijken: Noord, Walburg, Centrum, Heer Oudelands Ambacht, Nederhoven en Kort Ambacht. Daarnaast heeft Zwijndrecht drie kernen: Zwijndrecht, Heerjansdam en Kleine-Lindt.

Zwijndrecht heeft veel verschillende wijken en kernen, waardoor het voor jouw campagne het meest gunstig is om in deze kernen en wijken te adverteren. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Adverteren in Zwijndrecht?

Via ESH Media kun je in de gemeente Zwijndrecht adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Munnikensteeg, Lindtsedijk en de Koninginneweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 15 & 20 aangeboden.

Plaatsing in Zwijndrecht

Jouw campagne in Zwijndrecht wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Zwijndrecht is 65. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 10.122 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 202.440.

Jouw campagne in de gemeente Zwijndrecht nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra displays in de gemeente Alblasserdam, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Binnenmaas en Oud-Beijerland.

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Zwijndrecht!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

15 Dubbelzijdige displays Zwijndrecht

€ 781,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Zwijndrecht

€ 280,00 per week

Niet commerciële instellingen.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Zwijndrecht

€ 1.099,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Zwijndrecht

€ 370,00 per week

Niet commerciële instellingen.

Offerte

Andere producten in Zwijndrecht

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram