Gemeente Binnenmaas

28889

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Binnenmaas

De gemeente Baarn telt 28.889 inwoners. Door te adverteren met ESH Media zal minstens 65% van de inwoners uw advertentie minimaal één keer zien.

Wat is er mogelijk in Binnenmaas?

Via ESH Media kunt u in de gemeente Binnenmaas gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Plaatsing in Binnenmaas

Uw campagne in Binnenmaas wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen.

Uw campagne in de gemeente Binnenmaas nog verder uitbreiden? Wat dacht u van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Oud-Beijerland, Strijen en Cromstrijen?

binnenmaas1.jpg  binnenmaas2.jpg  binnenmaas3.jpg

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met u mee over de invulling van uw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om uw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor u aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die u wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij uw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na uw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer uw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start uw campagne in Binnenmaas!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie. 


20 Dubbelzijdige displays Binnenmaas

€ 1.009,00 per week

Normaal tarief geldend voor alle partijen

Offerte

Terug naar overzicht