Buitenreclame Gemeente Dordrecht

119.146 Inwoners

175 A0 displays

vanaf €463,- per week

Buitenreclame gemeente Dordrecht


Buitenreclame in Gemeente Dordrecht

Dordrecht is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft een totale oppervlakte van 99,47 km2 waarvan 20,93 km2 water. De gemeente Dordrecht telt in totaal 119.146 inwoners en is daarmee de vijfde gemeente van de provincie. De mensen die in Dordrecht wonen, noemen hun eigen stad  meestal 'Dordt'. Dordrecht maakt officieel deel uit van de regio Drechtsteden. 

In de 12e eeuw werd de stad nog 'Thuredrech' genoemd en kreeg in 1220 stadsrechten. In de Middeleeuwen heeft de stad zich als belangrijkse handelstad en stapelplaatst ontwikkeld en was toen dan ook een van de grootste 6 steden van Holland. Het belang van de stad is later afgenomen. Echter is niemand van de stad dit rijke verleden vergeten.

Dordrecht is de oudste stad van Nederland waardoor er veel historie is te vinden. Veel mensen zoeken de drukke handelsstraten op waar het welvarende verleden van de stad goed is te zien. Het is voor jouw campagne dus erg gunstig om in deze omgeving de buitenreclame te hangen!

Adverteren in Dordrecht?

Via ESH Media kun je in de gemeente Dordrecht adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Provinciale weg, Stadspoldering, Galileilaan, de Laan der Verenigde Naties en de Spuiboulevard gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 25 aangeboden.

Plaatsing in Dordrecht

Jouw campagne in Dordrecht wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Dordrecht is 175. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 15.378 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 384.450.

Jouw campagne in de gemeente Dordrecht nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra displays in de gemeente Alblasserdam, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Binnenmaas en Oud-Beijerland.

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Dordrecht!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

25 Dubbelzijdige displays Dordrecht

€ 1.299,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

25 Dubbelzijdige displays Dordrecht

€ 463,00 per week

Reclame voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties en regionale evenementen.

Offerte

Andere producten in Dordrecht

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram