Buitenreclame Gemeente Dordrecht

118309

Potentiële kopers

Buitenreclame in Gemeente Dordrecht

Dordrecht is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft een totale oppervlakte van 99,47 km2 waarvan 20,93 km2 water. De gemeente Dordrecht telt in totaal 118.654 inwoners en is daarmee de vijfde gemeente van de provincie. De mensen die in Dordrecht wonen, noemen hun eigen stad  meestal 'Dordt'. Dordrecht maakt officieel deel uit van de regio Drechtsteden. 

In de 12e eeuw werd de stad nog 'Thuredrech' genoemd en kreeg in 1220 stadsrechten. In de Middeleeuwen heeft de stad zich als belangrijkse handelstad en stapelplaatst ontwikkeld en was toen dan ook een van de grootste 6 steden van Holland. Het belang van de stad is later afgenomen. Echter is niemand van de stad dit rijke verleden vergeten.

Dordrecht is de oudste stad van Nederland waardoor er veel historie is te vinden. Mensen zoeken de drukke handelstraten vaak op wat hen herinnert aan het welvarende verleden van de stad. Het is voor jouw campagne dus erg gunstig om in deze omgeving de buitenreclame te hangen!

Wat is er mogelijk in Dordrecht?

Via ESH Media kun je in de gemeente Dordrecht gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Provinciale weg, Stadspoldering, Galileilaan, de Laan der Verenigde Naties en de Spuiboulevard gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 25 aangeboden.

Plaatsing in Dordrecht

Jouw campagne in Dordrecht wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Dordrecht is 175. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 15.378 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 384.450.

Jouw campagne in de gemeente Dordrecht nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra displays in de gemeente Alblasserdam, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Binnenmaas en Oud-Beijerland.

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Dordrecht!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

25 Dubbelzijdige displays Dordrecht

€ 1.158,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

25 Dubbelzijdige displays Dordrecht

€ 410,00 per week

Reclame voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties en regionale evenementen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram