Gemeente Alblasserdam

20005

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Alblasserdam

Alblasserdam is een stad en een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Alblasserdam heeft een totale oppervlakte van 10,06 km2 waarvan 1,27 km2 water is. De gemeente telt in totaal 20.069 inwoners. 

Alblasserdam ligt naast de beek Alblas waar een dam is gebouwd. Hier is de naam van de gemeente dan ook van afgeleid. Inwoners van Alblasserdam worden Alblasserdammers genoemd. Wanneer je maar één persoon aanspreekt, noem je degene een Alblasserdammer.
Alblasserdam maakt officieel deel uit van de regio Drechtsteden. Kinderdijk is een klein dorpje met de grootste en bekendste concentratie windmolens in Nederland. Een klein deel van Kinderdijk behoort tot Alblasserdam.

Kinderdijk is wereldwijd bekend door de Kinderijkse Molens. Kinderdijk heeft 19 windmolens en een waterpomp. Kinderdijk is dan ook een erg populaire bestemming voor een dagje uit. Doordat hier veel mensen op afkomen, is dit een perfecte plek voor jouw campagne!

Wat is er mogelijk in Alblasserdam?

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren in de gemeente Alblasserdam. Via ESH Media kun je gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze in Alblasserdam op A-locaties zoals de Helling, de Randweg en de Rijnstraat gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 & 15 aangeboden.

Plaatsing in Alblasserdam

Jouw campagne in Alblasserdam wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Alblasserdam is 50. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 9.627 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 144.405.

Jouw campagne in de gemeente Alblasserdam nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra displays in de gemeente: Binnenmaas, Oud-Beijerland of zet uw campagne landelijk in via onze displays.

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Alblasserdam!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

15 Dubbelzijdige displays Alblasserdam

€ 696,00 per week

Normaal tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Alblasserdam

€ 464,00 per week

Normaal tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Alblasserdam

€ 164,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Alblasserdam

€ 247,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram