Gemeente Sliedrecht

24979

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Sliedrecht

Sliedrecht is een plaats en een gemeente en ligt in de provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft een totale opperlvakte van 14,01 km2 en telt in totaal 25.026 inwoners. 

Sliedrecht ligt aan de Beneden-Merwede wat de benedenloop van de rivier de Merwede vormt. Daarnaast behoort Sliedrecht tot de zogenoemde Drechtsteden. Drechtstreden is een streek in Zuid-Holland waarvan de namen van de plaatsen met -drecht eindigen.

Waar Sliedrecht om bekend staat, is om het vele grote baggerbedrijven. Bij baggeren gaat het om alle werkzaamheden die nodig zijn om zand, slib en andere lagen van de waterbodem en ook landaanwinning en opschoning van het oppervlaktewater weg te halen. 
Om de twee jaar wordt er in Sliedrecht dan ook een Baggerfestival georganiseerd en is er ook een Nationaal Baggermuseum geopend. 

Voor jouw campagne is het dus erg gunstig om deze te plaatsen rondom het Baggerfestival, het Nationaal Baggermuseum en de grote baggerbedrijven. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Sliedrecht?

Via ESH Media kun je in de gemeente Sliedrecht gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Thorbeckelaan, Rembrandtlaan en de Parallelweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Plaatsing in Sliedrecht

Jouw campagne in Sliedrecht wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Sliedrecht is 40. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 10.498 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 104.980.

Jouw campagne in de gemeente Sliedrecht nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Papendrecht en Dordrecht?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Sliedrecht!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

10 Dubbelzijdige displays Sliedrecht

€ 464,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Sliedrecht

€ 164,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram