Buitenreclame Gemeente Nieuwegein

65.426 Inwoners

120 A0 displays

vanaf €682,- per week

Buitenreclame gemeente Nieuwegein


Buitenreclame Gemeente Nieuwegein

Nieuwegein is een gemeente en plaats in de Nederlandse provincie Utrecht en heeft een totale oppervlakte van 25,65 km2. De gemeente Nieuwegein telt in totaal 65.426 inwoners. 

De gemeente Nieuwegein ligt aan de rivier de Lek en naast de gemeenten IJsselstein, Vijfheerenlanden en Houten. De gemeente Nieuwegein is ontstaan op 1 juli in 1971 nadat de gemeenten Jutphaas en Vreeswijk werden samengevoegd. Nadat de besturen van Vreeswijk en Jutphaas een tijdje hadden gediscussieerd over de naam van de nieuwe plaats, besloten ze de nieuwe plaats te noemen naar de oude nederzetting genaamd Geyne.

Nieuwegein is ingesloten door de drie autosnelwegen: de A2, de A12 en de A27. Dit is dan ook de reden dat Nieuwegein bekend staat om de centrale ligging. Verder heeft Nieuwegein geen spoorwegstation binnen de gemeentegrenzen. Door een sneltram en een aantal buslijnen wordt het openbaar vervoer van en naar Utrecht en IJsselstein geregeld. Om in Vianen te komen, kan er gebruik worden gemaakt van een bus-, voet- en fietsverbinding over de Lek.

Omdat Nieuwegein dus ingesloten is door drie autowegen en er een sneltram, een aantal buslijnen en een bus-, voet- en fietsverbinding is, is het voor jouw campagne gunstig om deze hier ook te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Adverteren in Nieuwegein?

Via ESH Media kun je in de gemeente Nieuwegein adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals A.C. Verhoefweg, Zandveldseweg en de Noordstedeweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 30 aangeboden.

Plaatsing in Nieuwegein

Jouw campagne in Nieuwegein wordt op zondag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Nieuwegein is 120. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 11.464 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 286.600.

Jouw campagne in de gemeente Nieuwegein nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Leerdam, Vianen en Zederik of in de gemeenten Bunnik, Houten en Utrechtse Heuvelrug?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 25 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Nieuwegein!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

30 Dubbelzijdige displays Nieuwegein

€ 1.400,00 per week

Regulier Tarief
60 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

30 Dubbelzijdige displays Nieuwegein

€ 682,00 per week

Gereduceerd tarief
60 Vlakken

Niet commerciële evenementen.

Offerte

Andere producten in Nieuwegein

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram