Buitenreclame Gemeente Utrechtse Heuvelrug

49515

Potentiële kopers

Reclame Plaatsen in Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Utrechtse Heuvelrug is een gemeente in het zuidoosten in de provincie Utrecht en heeft een totale oppervlakte van 133,94 km2. De gemeente Utrechtse Heuvelrug telt in totaal 49.515 inwoners. 

De gemeente is ontstaan doordat de voormalige gemeenten Amerongen (met uitzondering van Elst), Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum en Maarn werden samengevoegd op 1 januari 2006.

De gemeente Utrechtse Heuvelrug telt in totaal zeven officiële kernen: Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maasbergen en Overberg. Hiervan is Driebergen-Rijsenburg verreweg het grootste. Hierdoor is het voor jouw campagne het meest gunstig om in DriebergenRijsenburg te worden geplaatst. Echter moeten de andere kernen niet worden overgeslagen. Door alle kernen mee te nemen, wordt jouw campagne door de meeste mensen gezien! 

Wat is er mogelijk in Utrechtse Heuvelrug?

Via ESH Media kun je in de gemeente Utrechtse Heuvelrug gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de (Oude) Arnhemse Bovenweg, Tuindorpweg en de Koenestraat gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden.

Plaatsing in Utrechtse Heuvelrug

Jouw campagne in Utrechtse Heuvelrug wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Utrechtse Heuvelrug is 80. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 8.917 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 178.340.

Jouw campagne in de gemeente Utrechtse Heuvelrug nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Vianen of in de gemeenten Bunnik, Houten en Nieuwegein?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Utrechtse Heuvelrug!

0

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

20 Dubbelzijdige displays Utrechtse Heuvelrug

€ 995,00 per week

Regulier tarief incl. drukwerk geldend voor alle partijen buiten de gemeente.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Utrechtse Heuvelrug

€ 308,00 per week

Niet commerciële evenementen.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Utrechtse Heuvelrug

€ 795,00 per week

Regulier tarief incl. drukwerk voor alle partijen binnen de gemeente.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram