Gemeente Zwijndrecht

44454

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Zwijndrecht

Zwijndrecht is een plaats en een gemeente en ligt in de provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft een totale oppervlakte van 22,77 km2 en telt in totaal 44.639 inwoners. 

Zwijndrecht ligt in de Zwijndrechtse Waard wat een Nederlandse waard is die als subeiland in het zuidoosten van het eiland IJsselmonde ligt. Daarnaast grenst de gemeente Zwijndrecht aan drie verschillende gemeenten, namelijk: Barendrecht, Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht en aan twee rivieren: de Noord en de Oude Maas. Zwijnrecht maakt officieel deel uit van de regio Drechtsteden.

Zwijndrecht heeft zes verschillende wijken: Noord, Walburg, Centrum, Heer Oudelands Ambacht, Nederhoven en Kort Ambacht. Daarnaast heeft Zwijndrecht drie kernen: Zwijndrecht, Heerjansdam en Kleine-Lindt.

Zwijndrecht heeft veel verschillende wijken en kernen, waardoor het voor jouw campagne het meest gunstig is om in deze kernen en wijken te adverteren. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Wat is er mogelijk in Zwijndrecht?

Via ESH Media kun je in de gemeente Zwijndrecht gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Munnikensteeg, Lindtsedijk en de Koninginneweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 15 & 20 aangeboden.

Plaatsing in Zwijndrecht

Jouw campagne in Zwijndrecht wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Zwijndrecht is 65. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 10.122 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 202.440.

Jouw campagne in de gemeente Zwijndrecht nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra displays in de gemeente Alblasserdam, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Binnenmaas en Oud-Beijerland.

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Zwijndrecht!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

15 Dubbelzijdige displays Zwijndrecht

€ 696,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Zwijndrecht

€ 247,00 per week

Niet commerciële instellingen.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Zwijndrecht

€ 927,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Zwijndrecht

€ 328,00 per week

Niet commerciële instellingen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram