Buitenreclame Gemeente De Ronde Venen

44.902 Inwoners

85 A0 displays

vanaf €230,- per week

Buitenreclame gemeente De Ronde Venen


Buitenreclame Gemeente De Ronde Venen

De Ronde Venen is een gemeente in het noordwesten van de provincie Utrecht en heeft een totale oppervlakte van 116,98 km2 waarvan 16,21 km2 water. De gemeente De Ronde Venen telt in totaal 44.902 inwoners. De gemeente De Ronde Venen bestaat uit de plaatsen Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. Mijdrecht is de grootste plaats in de gemeente en is daarbij ook de hoofdplaats van de gemeente. 

In de 20e eeuw waren er nog stations in gebruik in Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen. Van 1915 tot en met 1950 reden er stoomtreinen voor personenvervoer. Daarnaast is de spoorlijn nog tot 1986 gebruikt voor goederenvervoer. Nu staan deze drie stationsgebouwen op de gemeentelijke monumentenlijst. Vanaf de fusie in 2011 heeft de gemeente De Ronde Venen weer een station, namelijk station Abcoude.

Rondom de gemeente liggen de steden Amsterdam, Utrecht, Woerden en Hilversum. Als groen gebied ligt de gemeente hier dus tussenin. Dit zorgt ervoor dat de drukte en gezelligheid van de steden dichtbij is, maar in de gemeente zelf de rust, natuur en het groen centraal staan. Voor jouw campagne is het dan ook perfect om de campagne te plaatsen op de wegen van en naar deze steden toe. Zo valt je campagne namelijk op bij degene die de drukke stad opzoeken of juist terugkomen van een dagje in de drukke stad!

Adverteren in De Ronde Venen?

Via ESH Media kun je in de gemeente De Ronde Venen adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Mijdrechtse Dwarsweg, de Hoofdweg, Oosterlandweg en de Herenweg en Donkereind gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 20 aangeboden, met een aparte serie van 5 in Abcoude.

Plaatsing in De Ronde Venen

Jouw campagne in De Ronde Venen wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente De Ronde Venen is 85. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 6.327 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 126.540.

Jouw campagne in de gemeente De Ronde Venen nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Woerden (+ Kamerik & Harmelen) en Bodegraven-Reeuwijk?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in De Ronde Venen!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

20 Dubbelzijdige displays De Ronde Venen

€ 1.210,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

5 Dubbelzijdige displays Abcoude

€ 310,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays De Ronde Venen

€ 230,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

Andere producten in De Ronde Venen

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram