Buitenreclame Gemeente Woerden - Kamerik

3.875 Inwoners

5 A0 displays

vanaf €211,- per week

Buitenreclame gemeente Woerden


Buitenreclame Gemeente Woerden - Kamerik

Kamerik is een dorp in de gemeente Woerden en ligt in de provincie Utrecht. Kamerik heeft een totale oppervlakte van 0,6 km2 en telt in totaal 3.875 inwoners. 

Kamerik ligt ongeveer 1,5 km ten noorden van Woerden aan de Kamerikse Wetering. Het had oorspronkelijk lintbebouwing aan beide kanten van de Wetering. Deze oorspronkelijke bebouwing is ondertussen beschermd dorpsgezicht. Een groot aantal panden valt onder monumentenzorg.

Kamerik is een klein dorp waardoor het voor jouw campagne gunstig is om deze op de drukste en grootste wegen te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Adverteren in Kamerik?

Via ESH Media kun je in Kamerik adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Mijzijde, Spruitweg en Van Teylingenweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 5 aangeboden.

Plaatsing in Kamerik

Jouw campagne in Kamerik wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Kamerik is 5. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 9.433 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 47.165.

Jouw campagne in Kamerik nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Harmelen of Woerden?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start uw campagne in Kamerik!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

5 Dubbelzijdige displays Kamerik

€ 211,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

Andere producten in Woerden

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De verrijdbare bak is overal neer te zetten en is gemaakt van gerecycled staal wat afkomstig is van onze oude reclame displays. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram