Gemeente Woerden - Harmelen

8175

Potentiële kopers

Buitenreclame Gemeente Woerden - Harmelen

Harmelen is een dorp in de gemeente Woerden en ligt in de provincie Utrecht. Harmelen heeft een totale oppervlakte van 23,75 km2 en telt in totaal 8.374 inwoners. 

Het dorp wordt doorsneden door de Leidse Rijn, die overgaat in de Oude Rijn. Daarbij grenst Harmelen aan de Utrechtse wijk Vleuten-De Meern.

In 2001 werd Harmelen bij de gemeente Woeden geplaatst, daarvoor is het altijd een zelfstandige gemeente geweest. 

Wat is er mogelijk in Harmelen ?

Via ESH Media kun je in Harmelen gebruik maken van dubbelzijdige displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Dorpsstraat, Groenendaal en Breudijk gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Plaatsing in Harmelen

Jouw campagne in Harmelen wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Harmelen is 20. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 9.433 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 94.330.

Jouw campagne in Harmelen nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Kamerik of Woerden?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Harmelen!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

10 Dubbelzijdige displays Harmelen

€ 407,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte


Volg onze projecten ook op Instagram