Buitenreclame Gemeente Soest

47.113 Inwoners

20 A0 displays

vanaf €1330,- per week

Buitenreclame gemeente Soest


Buitenreclame gemeente Soest


De gemeente Soest heeft ruim 45.000 inwoners en ligt in het centrum van het land. Soest ligt ongeveer 20 km van Utrecht, 7 km van Amersfoort en 10 km van Hilversum. 

Er zijn twee bebouwingskernen, omgeven door bossen, akkerbouw- of weilanden. De grootste kern is Soest, van oudsher bestaande uit Soestdijk, het oorspronkelijke dorp Soest en Soest-Zuid. Door nieuwbouw aan de westzijde zijn deze kernen langzaamaan verbonden met het wat verder afgelegen buurtschap Hees, op de grens van het natuurmonument Soesterveen en de bossen van Pijnenburg.

De andere, kleinere bebouwingskern is Soesterberg. Dit ligt aan de andere kant van de “Soester berg” en de voormalige vliegbasis. Tussen deze twee kernen in ligt het kleine buurtschap Soestduinen, geheel omgeven door bossen.

Adverteren in Soest?

Via ESH Media kun je in de gemeente Soest adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Dalweg en de Koningsweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden aangeboden per serie van 20.

Plaatsing in Soest

Jouw campagne in Soest wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Soest is 60. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is nog niet bekend en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is dus nog niet te berekenen.

Jouw campagne in de gemeente Soest nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Baarn, Hilversum, Eemnes, Bussum, Wijdemeren, Bunschoten en Huizen?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Soest!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

20 Dubbelzijdige displays Soest

€ 1.330,00 per week

Regulier tarief voor bedrijven buiten de gemeente Soest.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Soest

€ 997,50 per week

Regulier tarief voor bedrijven buiten de gemeente Soest.

Offerte

Andere producten in Soest

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram