Buitenreclame Gemeente Hilversum

91.371 Inwoners

200 A0 displays

vanaf €1403,- per week

Buitenreclame gemeente Hilversum


Buitenreclame Gemeente Hilversum

Hilversum is een plaats en een gemeente in de provincie Noord-Holland en heeft een totale oppervlakte van 46,35 km2 waarvan maar 0,21 km2 water. De gemeente Hilversum telt in totaal 91.371 inwoners. De naam Hilversum komt van het woord Hilvertshem, wat "woonstede of nederzetting (heem) van de persoon Hilvert" betekent. 

De gemeente noemde zichzelf  'tuinstad' door de groene omgeving, die deel uitmaakt van het Groene Hart en vanwege het relatief grote aantal villa's, als 'villadorp'. Daarnaast staan er in Hilversum veel landelijke omroepbedrijven waardoor Hilversum ook wel bekend staat als de mediastad.

Hilversum is een bekende en gezellige stad met een groene omgeving maar ook een erg gezellig centrum. Hierdoor is het voor jouw campagne gunstig om deze in het centrum te plaatsen en in de wat rustigere omgeving. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Adverteren in Hilversum?

Via ESH Media kun je in de gemeente Hilversum adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Gijsbrecht van Amstelstraat, de Utrechtse weg en de Havenstraat gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 25 aangeboden.

Cultureel plaatsen? Neem dan contact op met Stichting Hilversum Marketing.

Plaatsing in Hilversum

Jouw campagne in Hilversum wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Hilversum is 200. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 16.334 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 408.350.

Jouw campagne in de gemeente Hilversum nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Wijdermeren en Baarn? 

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Hilversum!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

25 Dubbelzijdige displays Hilversum

€ 1.540,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

Andere producten in Hilversum

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram