Buitenreclame Gemeente Eemnes

9.407 Inwoners

30 A0 displays

vanaf €430,- per week

Buitenreclame gemeente Eemnes


Buitenreclame Gemeente Eemnes

Eemnes is een stad en een gemeente in de provincie Utrecht en heeft een totale oppervlakte van 33,67 km2. De gemeente Eemnes telt in totaal 9.407 inwoners. 

De stad en gemeente Eemnes komen aan hun naam door een samenvoeging van de rivier de 'eem' en het historische Nederlandse woord 'nes' wat landtong betekent. Een landtong is een dun stuk land dat uitsteekt in zee of een binnenwater en dan de vorm heeft van een tong: een dunne strook land die aan het eind iets breder wordt.

Van oudsher bestaat Eemnes uit twee verschillende delen: Eemnes-Binnen en Eemnes-Buiten. Eemnes-Binnen bestaat vooral uit een paar boerderijen die liggen langs de Wakkerenwijk. Eemnes-Buiten zijn flinke nieuwbouwwijken geplaatst, maar bestaat ook nog uit een paar oude huisjes van de vroegere dorpskern. Voor jouw campagne is het erg gunstig om in beide delen te adverteren zodat deze opvalt bij zoveel mogelijk mensen. En dat is waar wij voor gaan!

Adverteren in Eemnes?

Via ESH Media kun je in de gemeente Eemnes adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Wakkerendijk, Stadwijksingel, Kerkstraat, Laarderweg en Noordersingel gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 aangeboden.

Plaatsing in Eemnes

Jouw campagne in Eemnes wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Eemnes is 30. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 10.111 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 101.110.

Jouw campagne in de gemeente Eemnes nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Bunschoten, Baarn en Hilversum.

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Eemnes!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

10 Dubbelzijdige displays Eemnes

€ 470,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

Andere producten in Eemnes

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram