Buitenreclame Gemeente Bunschoten

22.186 Inwoners

50 A0 displays

vanaf €199,- per week

Buitenreclame gemeente Bunschoten


Buitenreclame Gemeente Bunschoten

Bunschoten is een gemeente en een plaats in de provincie Utrecht. Bunschoten heeft een totale oppervlakte van 35,58 km2 waarvan 4,21 km2 water. De gemeente Bunschoten telt in totaal 22.186 inwoners. De gemeente bestaat uit twee officiële kernen: Bunschoten-Spakenburg en Eemdijk. Daarnaast heeft de gemeente ook twee buurtschappen, gemaand: Bonte Poort en Zevenhuizen.

De kern Bunschoten-Spakenburg is ontstaan doordat door verschillende nieuwbouwwijken beide plaatsen zo aan elkaar zijn gegroeid, dat er tussen alle twee geen onderscheid meer werd gemaakt. Desondanks deze plaatsten dus 1 geheel zijn, verschilt het karakter van beide sterk van elkaar. Bunschoten is altijd een boerendorp geweest en Spakenburg meer een vissersdorp, tegenwoordig aan het Eemmeer.

Bunschoten heeft veel restaurants waar je lekker kunt genieten, prachtige stadsweides een bruisende gemeenschap met dus meer dan 20.000 inwoners. Door jouw campagne te plaatsen bij deze hotspots of op de weg er naartoe, heeft jouw campagne de kans om gezien te worden door een groot publiek. En dat is waar wij voor gaan!

Adverteren in Bunschoten?

Via ESH Media kun je in de gemeente Bunschoten adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals aan de Westsingel, de Oostelijke Randweg en de Bikkersweg en Vaartweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 en 15 aangeboden.

Plaatsing in Bunschoten

Jouw campagne in Bunschoten wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Bunschoten is 50. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 8.223 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 123.345.

Jouw campagne in de gemeente Bunschoten nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Baarn, Wijdemeren en Hilversum?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen. 

Start jouw campagne in Bunschoten!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

15 Dubbelzijdige displays Bunschoten

€ 810,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Bunschoten

€ 555,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Bunschoten

€ 199,00 per week

Campagnes voor lokale, niet commerciële evenementen.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Bunschoten

€ 298,00 per week

Campagnes voor lokale, niet commerciële evenementen.

Offerte

Andere producten in Bunschoten

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram