Buitenreclame Gemeente Huizen

41.025 Inwoners

75 A0 displays

vanaf €125,- per week

Buitenreclame gemeente Huizen


Buitenreclame Gemeente Huizen

Huizen is een plaats en een gemeente in de provincie Noord-Holland, ligt in het Gooi en heeft een totale oppervlakte van 23,33 km2.  Huizen heeft een totale oppervlakte van 23,33 km2 en telt in totaal 41.025 inwoners. Huizen is een plaats waar de bevolking relatief jong is. 

Huizen grenst aan de gemeenten Almere, Blaricum, Gooise Meren en Hilversum en heeft 4 buurtschappen: Bikbergen, Crailo, Huizerhoogt en Valkeveen. Daarnaast heeft Huizen 13 verschillende wijken: Oude Dorp, Westereng, Buitenwijken, Erica en Tafelberg, Staatslieden en Componistenbuurt, Havengebied, Zenderwijk en Bovenweg, Stad en Lande, Huizermaat, Huizermaat Noord, Bijvanck, Bovenmaten en Hogemaat. 

Huizen kent een dialect dat vooral vroeger werd gesproken. Tegenwoordig wordt het nog weleens gesproken door de ouderen mensen of bij toneelstukken. Een aantal Huizerse woorden zijn bijvoorbeeld: taatje, nenne en kaint. 'Taatje', zo wordt een mannelijke inwoner genoemd. 'Nenne', zo wordt een vrouwlijke inwoner genoemd. 'Kaint' is hoe een kind wordt aangesproken. Tegenwoordig noem je een inwoner van Huizen een Huizer. 

Huizen is dus een grote gemeenten met veel verschillende wijken en buurtschappen. Hierdoor is het voor jouw campagne gunstig om deze in deze wijken en buurtschappen te plaatsen. Hier komen de meeste mensen waardoor veel mensen jouw campagne zullen zien!

Adverteren in Huizen?

Via ESH Media kun je in de gemeente Huizen adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals Zuiderzee, Het Merk en de Huizermaatweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 15 aangeboden.

Plaatsing in Huizen

Jouw campagne in Huizen wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Huizen is 75. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 12.950 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 194.250.

Jouw campagne in de gemeente Huizen nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Eemnes, Hilversum, Wijdemeren en Baarn?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Huizen!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

15 Dubbelzijdige displays Huizen

€ 899,00 per week

Regulier Tarief,  30 Vlakken.

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Huizen

€ 125,00 per week

Gereduceerd tarief, 30 vlakken.

Evenementen uit de gemeente zonder winstoogmerk, sociaal-cultureel en zonder betrekking op een commercieel merk of product.

Offerte

Andere producten in Huizen

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram