Buitenreclame Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

35.519 Inwoners

90 A0 displays

vanaf €270,- per week

Buitenreclame gemeente Bodegraven-Reeuwijk


Buitenreclame Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Bodegraven-Reeuwijk is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Bodegraven-Reeuwijk heeft een totale oppervlakte van 88,64 km2  waarvan 12,95 km2 aan wateroppervlakte. De gemeente Bodegraven-Reeuwijk telt in totaal 35.519 inwoners. De gemeente is na de fusie van de voormalige gemeenten Bodegraven en Reeuwijk ontstaan per 1 januari 2011. De gemeente bestaat uit Bodegraven, Driebruggen, Hogebrug, De Meije, Nieuwerbrug, Reeuwijk-brug, Reeuwijk-Dorp, Sluipwijk, Tempel en Waarder.

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft een aantal belangrijke verkeeraders. Er lopen namelijk twee rijkswegen en twee provinciale wegen doorheen. Dit zijn de A12, N11, N458 en de N459. De A12 verbindt Den Haag via Utrecht en Arnhem met de Duitse grens. De N11 verbindt de A4 bij Leiden met de A12 bij Bodegraven. Doordat de N458 in verbinding staat met de N11 bij Bodegraven, zijn Nieuwerbrug, Woerden en Zegveld goed te bereiken. Als laatst verbindt de N459 met de N11 bij Bodegraven en met de A12 bij Reeuwijk, waardoor dit een drukke verbindingsweg vormt. 

Bodegraven-Reeuwijk heeft een groot aantal recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en er kan ook worden genoten in de uitstekende horecagelegenheden. Wat erg bijzonder is in deze gemeente, is dat elk dorp een eigen karakter heeft. Door jouw campagne zo dicht mogelijk of op de weg naar deze activiteiten toe te hangen, heeft jouw campagne de meeste kans om bij het publiek op te vallen. En dat is waar wij voor gaan!

Adverteren in Bodegraven-Reeuwijk?

Via ESH Media kun je in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Goudseweg, De Groenendijck en de Raadhuisweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 en 15 aangeboden.

Plaatsing in Bodegraven-Reeuwijk

Jouw campagne in Bodegraven-Reeuwijk wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is 90. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 5.137 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 77.055.

Jouw campagne in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in de gemeenten Woerden en Oudewater of in Harmelen en Kamerik?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen. 

Start jouw campagne in Bodegraven-Reeuwijk!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

15 Dubbelzijdige displays Bodegraven-Reeuwijk

€ 880,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Bodegraven-Reeuwijk

€ 405,00 per week

Niet commerciële lokale doeleinden.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Bodegraven-Reeuwijk

€ 270,00 per week

Niet commerciële lokale doeleinden.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Bodegraven-Reeuwijk

€ 605,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

Andere producten in Bodegraven-Reeuwijk

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De stoepbak is overal neer te zetten. De beplatingen is gemaakt van duurzaam PVC.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram