Buitenreclame Gemeente Vijfheerenlanden - Leerdam

18.945 Inwoners

45 A0 displays

vanaf €157,- per week

Buitenreclame gemeente Vijfheerenlanden


Buitenreclame Leerdam

Leerdam is een stad en voormalige gemeente in de gemeente Vijfheerenlanden en ligt in de provincie Utrecht. Leerdam heeft een totale oppervlakte van 34,42 km2 en telt in totaal 18.945 inwoners. 

Leerdam ligt in het zuiden van de gemeente Vijfheerenlanden. Naast Leerdam zijn er nog 2 steden te vinden in Vijfheerenlanden, namelijk Ameide en Vianen. Voorheen behoorden de dorpen Schoonrewoerd, Oosterwijk en Kedichem tot de de gemeente Leerdam.

De stad Leerdam ligt langs de rivier De Linge en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke forensenplaats, met 3 belangrijke provinciale wegen, de N327, N484 en N848, die samen komen in Leerdam. Hierdoor is het voor jouw campagne erg gunstig om langs deze provinciale wegen te adverteren. Op deze manier worden de meeste mensen bereikt.

Adverteren in Leerdam?

Via ESH Media kun je in de gemeente Vijfheerenlanden - Leerdam adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Kon. Emmalaan, Parallelweg, Schaikseweg en Zuid Hollandweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 15 aangeboden.

Plaatsing in Leerdam

Jouw campagne in Leerdam wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in de gemeente Vianen is 45. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 3.830 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 57.450.

Jouw campagne in Leerdam nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays in Vianen en Zederik of in de gemeenten Bunnik en Utrechtse Heuvelrug?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Leerdam!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

15 Dubbelzijdige displays Leerdam

€ 400,00 per week

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

15 Dubbelzijdige displays Leerdam

€ 161,00 per week

Lokale-niet commerciële verenigingen en kerken.

Offerte

Andere producten in Vijfheerenlanden

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De verrijdbare bak is overal neer te zetten en is gemaakt van 100% gerecyclede pallets.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou graag over de invulling van jouw campagne. Met ruim 25 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram