Buitenreclame Gemeente Haarlemmermeer - Nieuw-Vennep

31.415 Inwoners

231 A0 displays

vanaf €60,- per week

Buitenreclame gemeente Haarlemmermeer


Buitenreclame Gemeente Haarlemmermeer - Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer en ligt in de provincie Noord-Holland. Nieuw-Vennep heeft een totale oppervlakte van 34,2 km2 en telt in totaal 31.415 inwoners. 

Nieuw-Vennep bestaat bestaat uit de veel verschillende wijken en gebieden, namelijk: Oost, Welgelegen, West, Linquenda, Welgelegen-Noord, Centrum, Getsewoud-Zuid, Getsewoud-Noord, Industrieterrein Spoorzicht, Bedrijvenpark Nieuw-Vennep Zuid en Industrieterrein Pionier.

Nieuw-Vennep ligt aan het kruispunt van de Venneperweg en Hoofdweg. De ene weg loopt van Beinsdorp naar Burgerveen en de tweede weg loopt van Buitenkaag naar Lijnden. Het kruispunt vormt het centrum van het dorp.

Adverteren in Nieuw-Vennep?

Via ESH Media kun je in Nieuw-Vennep adverteren in dubbelzijdige A0-displays. Uiteraard staan deze op A-locaties zoals de Venneperweg, Hoofdweg Oostzijde en de Componistenweg gemonteerd om een zo hoog mogelijke herkenning te realiseren. De displays worden per serie van 10 & 20 aangeboden.

Plaatsing in Nieuw-Vennep

Jouw campagne in Nieuw-Vennep wordt op maandag geplaatst en heeft een minimale duur van 7 dagen. Het totaal aantal displays in Nieuw-Vennep is 60. Het gemiddeld aantal weggebruikers per dag per display is 7.831 en het aantal contactmomenten per dag per route (op basis van de grootste route) is 147.620.

Jouw campagne in Nieuw-Vennep nog verder uitbreiden? Wat dacht je van extra dubbelzijdige displays bij Hoofddorp, Cruquius of in de gemeente Kaag en Braassem?

Volledige service

Bij ESH Media denken wij graag met jou mee over de invulling van jouw campagne. Met ruim 20 jaar ervaring in het gebied van buitenreclame zijn wij goed in staat om jouw wensen te vertalen in professionele, relevante en opvallende buitenreclame op uitgekiemde locaties.

De design afdeling van ESH Media gaat dan ook graag voor jou aan de slag. Samen kijken we naar de boodschap die jij wilt uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren. Vervolgens drukken wij jouw posters in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit van jouw advertentie en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Start jouw campagne in Nieuw-Vennep!

* Genoemde tarieven excl. 21% btw.
Op basis van beschikbaarheid, o.v.v. wijzigingen en indexatie.

Prijzen

20 Dubbelzijdige displays Nieuw-Vennep

€ 999,00 per week

Regulier Tarief
40 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Nieuw-Vennep

€ 505,00 per week

Regulier Tarief
20 Vlakken

Regulier tarief geldend voor alle partijen.

Offerte

20 Dubbelzijdige displays Nieuw-Vennep

€ 475,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

10 Dubbelzijdige displays Nieuw-Vennep

€ 231,00 per week

Voor regionaal gevestigde, niet-commerciële en/of culturele organisaties.

Offerte

Andere producten in Haarlemmermeer

Driehoeksborden

Met de driehoeksborden verzorgt ESH Media het totaalplaatje van jouw campagne in meer dan 150 gemeentes door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij jouw campagne zowel lokaal, regionaal en landelijk verzorgen. Buitenreclame is nog altijd de meest effectieve manier om gezien te worden.

Moving Billboard

Ook toe aan een extra impuls voor jouw merk of onderneming? Of wat dacht je van een extra versterking voor jouw buitenreclame campagne? Het Moving Billboard is dé rijdende mobiele eyecatcher van Nederland. Laat nu jouw boodschap aan iedereen zien en bereik jouw doelgroep!

Stoepbak

De stoepbak kan ingezet worden bij evenementen, maar is ook een mooie eyecatcher op de stoep. De verrijdbare bak is overal neer te zetten en is gemaakt van 100% gerecyclede pallets.

Volledige service

Wij nemen het volledige proces uit handen

Wij plaatsen

Na jouw akkoord zullen onze ervaren chauffeurs zelf de borden plaatsen en, wanneer jouw campagne is afgelopen, weer ophalen.

Wij drukken

Vervolgens drukken wij jouw poster in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij in staat om zorg te dragen voor de kwaliteit en kunnen we het gebruik van milieuvriendelijk materiaal garanderen.

Wij ontwerpen

De design afdeling van ESH Media gaat graag voor jou aan de slag om jouw campagne te ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die jij wil uitdragen en hoe we deze het best kunnen visualiseren.

Wij adviseren

Bij ESH Media adviseren wij jou over de invulling en zichtbaarheid van jouw campagne. Met kennis en ervaring in het gebied van buitenreclame vertalen wij jouw wensen in een professionele, relevante en opvallende buitenreclame op de beste locaties.

Klaar om gezien te worden?

Bel ons

0348 689 362

Stuur ons een mailtje

info@eshmedia.nl

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meer informatie

Volg onze projecten ook op Instagram